Hát akkor így állunk

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2014.10.12. 17:10
A válogatott szünet megfelelő alkalmat biztosít arra, hogy kicsit átfussunk a csapaton, az eddigi teljesítményen, kivel vagyunk elégedettek és...

A válogatott szünet megfelelő alkalmat biztosít arra, hogy kicsit átfussunk a csapaton, az eddigi teljesítményen, kivel vagyunk elégedettek és kivel nem stb. Nem terveztem semmi mélyrehatót, csak egy gyors értékelésre számítsatok!A válogatott szünet megfelelő alkalmat biztosít arra, hogy kicsit átfussunk a csapaton, az eddigi teljesítményen, kivel vagyunk elégedettek és kivel nem stb. Nem terveztem semmi mélyrehatót, csak egy gyors értékelésre számítsatok!

Júlio César és Artur

Egyikükkel sem lehetünk elégedettek. Artur hibát hibára halmoz és hiába voltak időnként bravúrjai, ha azok már nem segítettek a végső eredményen. Eltiltása után abban reménykedtünk, hogy César ott folytatja majd, ahol a Vb-n abbahagyta, de ehelyett az első fontos meccsén rögtön egy óriási hibával kezdett. Kapusprobléma. Megint.

Luisao

Nagyon úgy fest, hogy ez lesz kapitányunk utolsó szezonja, mint stabil kezdő. Tavaly még ott volt a szeren, szívvel és lélekkel játszik, de mostanra már olyan lassú, hogy egyéb jó tulajdonságaival már csak helyenként tudja kompenzálni.

Jardel

Többször is leírtam már, hogy egyszerűen nem olyan szintű játékos, hogy a kezdő hátvédünk legyen. A bajnokságban is voltak rossz meccsei, de a BL-ben már lassan a katasztrófa kategória. Ott már abszolút nem tudja tartani a tempót az ellenféllel. Lisandro López eddig mellőzve volt, az Arouca ellen viszont már őt nevezte Jesus a kezdőbe. Róla még nem tudunk érdemben semmit mondani, de van olyan sejtésem, hogy Jardeltől csak jobb lesz.

Maxi

Egyike azon keveseknek, akikkel elégedett vagyok egyelőre. Azt hozza, amit eddig is megszoktunk tőle. Kellőképpen hajtós, agresszív, de egyelőre tudta, hol a határ, nem kellett őt kiállítani. Gólokat is szerzett, rá nem nagyon lehet panasz.

MaxiEliseu

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon bejön a játékstílusa. Nem az a nagy spíler, akiért megőrül a közönség, nem is olyan gyors és védekezésben sem alkot maradandót, viszont akkora löketei vannak, hogy öröm nézni. Már a málagai időszakából is láttam tőle néhány süvítős bombagólt, azóta már nálunk is jegyez belőlük kettőt. Jah, és Santos beválogatta őt.

Samaris, Cristante

Nem hinném, hogy rossz játékosokról lenne szó, hisz előtte csak jókat hallottunk mindkettőjükről. Samaris az Olympiacos alapembere volt, Cristante után pedig sok ezer Milan drukker szíve vérzik. Mindössze annyi az egész, hogy nem vették fel a csapat ritmusát, idő kell nekik ahhoz, hogy beleilleszkedjenek a játékrendszerbe. Ráadásul az sem könnyíti meg a helyzetüket, hogy anyanyelvükön senkivel sem tudnak kommunikálni a csapatban.

Enzo Pérez

Gomesnek adok igazat, mintha kicsit meg lenne sértődve, hogy nem engedtük el a nyáron és ez a teljesítményén is látszik. Remélem minél hamarább összeszedi magát, nem pedig csak tavaszra, ahogy Gaitán szokta, mert akkor már csak az El-ben fogunk vitézkedni, vagy pedig még ott sem.

Gaitán, Salvio

Az előbbinek meglehetősen változó a teljesítménye. Hol a meccs legjobbja, hol pedig az egyik leggyengébb a pályára lépők közül. Salvio viszont szárnyal. Az egyetlen olyan játékosunk jelenleg, aki folyamatosan képes hozni a jó teljesítményt, még akkor is, amikor a csapat többi tagja csődöt mond.

Salviohttp://admin.blog.nepsport.hu/edit/benfica/entries/editor

Talisca

A legpozitívabb meglepetés. A bajnokságban már bebizonyította, hogy képes ellátni a gólgyártó szerepét, már csak arra várunk, hogy az európai porondon is kiszakadjon a gólzsák.

Derley, Bebé, Jonas

Derley kapta közülük a legtöbb lehetőséget eddig. Semmi extrát nem látok egyelőre benne. Jól helyezkedik, be tudja verni két méterről, jah és volt egy jóféle gólpassza is már, egyelőre ennyit láttunk tőle. Bebétől, vagyis Tiagótól még semmit nem láttunk. Ferguson egykori csodaigazolása eddig csak pár percecskét kapott. Aztán itt van Jonas, aki az Arouca ellen debütált, s tette ezt egyből góllal. Őt valamennyire már ismerhetjük, a Valenciában bizonyította, hogy fasza gyerek, remélem nem kerül parkolópályára.

Ola John

Jól pörög a kicsi Johnny, csak még mindig nem kap elég bizalmat JJ-től. Az a baj, hogy Gaitán helyére nagyon nehéz bekerülni, pedig a két játékos aktuális formája alapján megkockáztatom, hogy Ola érdemelné meg játékot.

Lima

Végül pedig a jó öreg Lima. Nos, mit mondjak róla? Haragszom rá. Régebb futószalagon hozta a gólokat, mostanában viszont már csak árnyéka önmagának. A nagy helyzeteit rendre elrontja, de legalább a büntetőket magabiztosan el tudja végezni. JJ-nek viszont el kéne gondolkoznia azon, hogy vajon érdemes-e őt erőltetni a kezdőcsapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik