Vajon fejlődtünk a szünet alatt?

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2013.11.23. 08:11
Visszatérünk a pótselejtezők és a zsáknyi totál felesleges barátságos meccs után, mégpedig egy olyan meccsel, ami mostanában mindig nehéz...

Visszatérünk a pótselejtezők és a zsáknyi totál felesleges barátságos meccs után, mégpedig egy olyan meccsel, ami mostanában mindig nehéz, teljesen mindegy, hogy hazai, vagy nem hazai környezetben kerül rá sor. Ráadásul megkezdődik a Jesusmentes egy hónap, hiszen a kéthetes szünetben sikerült pontosítani az eltiltását, ami négy bajnokiról történő távolmaradást jelent. Ahhoz képest, hogy első körben 3 év letöltendőt is emlegettek a guimaraesi partizán akcióért, ez nem is vészes.

Ami biztos: ezt a Bragát sokkal kevésbé szedték szét az idei nyáron, mint korábban, mégis 9 forduló után csupán a 9. helyen állnak, 11 pont hátrányt összeszedve az élen álló Portóval szemben. Jesualdo Ferreira visszatért, nagyon várták a szurkolók, hogy mire megy a nagy taktikus ezzel a reménykeltő kerettel, egyelőre azonban vannak gondjaik.

Engem viszont jobban izgat, hogy mi mit tudunk majd mutatni a pályán ma este. Az utolsó két meccsünkön tapasztalható volt némi előrelépés a játékunkban, mindenképpen azt várom, hogy haladjunk tovább ezen az úton. JJ biztosan nem üvöltözik majd a pálya szélén habzó szájjal, aztán hogy ez majd segít-e rajtunk, vagy sem, kiderül. Kíváncsian várom, milyen kezdővel állunk majd fel miután sorsdöntő BL mérkőzés következik jövő szerdán Brüsszelben, és miután Salvión kívül mindenki egészséges.

A győzelem alap, nem szabad, hogy ismét meglépjen a Porto akár egy kicsit is. Abban pedig titkon reménykedem, hogy úgy utazhatunk Belgiumba szerda hajnalban, hogy elmondhassam már a meccs előtt: itt bizony végre újra futball lesz, kérem!

Kezdés 19:15-kor, streamek a szokásos helyeken!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik