Akarjuk mi ezt az Európa ligát, na!

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2013.04.05. 00:04
A meccs előtt azt mondtam, elégedett lennék egy kétgólos győzelemmel. Elégedett vagyok. Nem tetszett az egész mérkőzés, voltak jó és rossz...

A meccs előtt azt mondtam, elégedett lennék egy kétgólos győzelemmel. Elégedett vagyok. Nem tetszett az egész mérkőzés, voltak jó és rossz időszakaink is, összességében talán egy félidőnyi jó játék összejött. Továbbra sem panaszkodhatunk a szerencsefaktorra, ami úgy látszik, végigkísér minket az El-ben visszadva, amit tavaly a BL-ben elvett, viszont bármennyire próbálok önkritikát gyakorolni - a szomszédban azt mondogatják, rám férne -, nem tudom azt mondani, hogy az eredmény nem reális. Sok mondanivalóm lenne a meccsről, ennek ellenére csupán egy pontozás érkezik.A meccs előtt azt mondtam, elégedett lennék egy kétgólos győzelemmel. Elégedett vagyok. Nem tetszett az egész mérkőzés, voltak jó és rossz időszakaink is, összességében talán egy félidőnyi jó játék összejött. Továbbra sem panaszkodhatunk a szerencsefaktorra, ami úgy látszik, végigkísér minket az El-ben visszadva, amit tavaly a BL-ben elvett, viszont bármennyire próbálok önkritikát gyakorolni - a szomszédban azt mondogatják, rám férne -, nem tudom azt mondani, hogy az eredmény nem reális. Sok mondanivalóm lenne a meccsről, ennek ellenére csupán egy pontozás érkezik.

Artur - 0

Kapott egy gólt, amiről nem tehetett, kaphatott volna még kettőt, amiről szintén nem. Egyébként semmi dolga nem volt, én pedig nem osztogatom itt a jó pontokat csak úgy.

André Almeida - 5.0

Csúnyán lemaradt Cissé-ről a vendéggólnál, utána azonban hiba nélkül hozta, ami miatt csapatba került.

Luisao - 5.0

Nem volt ám egyedül André, Luisao is kísérte a szenegálit szépen, messziről. Ráadásul Cissé második kapufája előtt is ő ragadt be, ezt nem lehet pár jó helyezkedéssel kompenzálni nálam.

Garay - 6.0

Az argentin biztos pont volt, mint mindig. Úgy látszik, ha nincs extra mentést, már csak hatost adok. Elkényeztetett.

Melgarejo - 4.5

Ő volt talán a legbizonytalanabb az egész meccsen, Sissoko úgy adott gólpasszt a helyéről, hogy melós volt megkeresnem a kocsmabéli baszottplazmán, pedig nem kicsin néztem.

Matic - 6.0

Nem ma adta el magát, de nem is ma került ki a nagyok célkeresztjéből. Sokat dolgozott, rendben volt ez így.

André Gomes - 5.5

A lövöldözés meg a hupákolás az megy, de labdát szerezni, kicsit szűrni majd a Matic egyedül?

'baby John - 5.5

Ez az osztályzat Jesusé, aki megölte szinte minden erényét azzal, hogy jobbszélsőt játszatott vele.

Gaitán - 5.5

Egy félidőn keresztül sikerült jól megjátszani a labdákat, egy félidőn keresztül pedig nem.

Rodrigo - 7.0

Nálam egyértelműen a mezőny legjobbja a spanyol, és ha nem úgy alakult volna az utolsó fél óra, ahogy, akkor igencsak megkérdőjelezném a cseréjét.

Cardozo - 6.0

Azért hatos, mert belőtte a tizit, kétszer, akkor, amikor már lehoztam volna. Egyébként nem csinált semmit.

Limának jár az óriási dicséret, nagyon fontos gólt szerzett, és attól, mert Santon hangra passzol, mint Zsolti a telepen, azt még melós volt abból a szögből így bepasszolni. Enzóval kapcsolatban nincs kétségem afelől, hogy Javi Garcia nyomába ér egyszer, ha a sárga lapokat vesszük, Maxi pedig a megtestesült jófiú, hiszen több mint 10 perc alatt senkinek sem pakolt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik