Bazi nagy gólok éjszakája

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2013.01.07. 17:01
Épp a múlt héten gondolkodtam el azon, hogy Maxi ollójától eltekintve nem is szereztünk igazán nagy gólokat ebben a szezonban, erre jött a tegnapi...

Épp a múlt héten gondolkodtam el azon, hogy Maxi ollójától eltekintve nem is szereztünk igazán nagy gólokat ebben a szezonban, erre jött a tegnapi meccs és a legfincsibb köretekkel szolgált fel a nézőknek 3 akkora gólt, hogy azon még az impotens is sátrat épített.Épp a múlt héten gondolkodtam el azon, hogy Maxi ollójától eltekintve nem is szereztünk igazán nagy gólokat ebben a szezonban, erre jött a tegnapi meccs és a legfincsibb köretekkel szolgált fel a nézőknek 3 akkora gólt, hogy azon még az impotens is sátrat épített.

Az Estoril ugye a számára igencsak előkelő hatodik helyről várta az összecsapást és lehetett hallani innen-onnan, hogy itt bizony nem lesz könnyű dolgunk. Persze nem így történt, mivel magabiztos győzelem született a Porto elleni főpróbán, viszont ha figyeltétek az Estoril játékát, akkor talán átjött nektek is, hogy gyengébb napjainkon bizony igencsak oda tudtak volna pörkölni ezek a derék, sárga dresszes legények. Igen gyors és szép, ráadásul tudatos akciókat vezettek, szóval én egyáltalán nem csodálkozom, hogy ilyen szép pozíciót foglalnak el a tabellán. Arról meg már nem tehettek, hogy tegnap rohadtul jók voltunk, ők ezzel a játékkal sok csapatot meg tudtak fogni - főleg otthon -, de a Benfica ellen ez nem volt elég. Most nem.

A három nagy gól igazából annyira rányomta a bélyegét a meccsre, hogy perpillanat nem is tudok másról beszélni és gondolkozni. Be tud néha kavarni, hogy 2-3 hetente vasárnap este kell visszautaznom a koleszre, így volt ez tegnap is, szóval az első félidőről sajnos teljesen lemaradtam. Ez még nem lenne olyan nagy baj, viszont így nem láthattam élőben Gaitán baszott nagy gólját.

Nézzétek és élvezzetek:

Mit lehet erre mondani? Gaitán alighanem besarkazta a szezon gólját. Azt hiszem, hogy ezek után JJ megint nagy bajban lesz, mert az Ola Johnny-Gaitán verseny a kezdőcsapatba kerülésért érzésem szerint ezután lesz csak igazán kihegyezve. Merthogy Gaitán mellett nem csak ez a földi ésszel felfoghatatlan találat áll, hanem egy bravúros teljesítmény is. A második gólból is nagyban kivette a részét, hisz Lima mellkasára olyan szépen rajzolta rá a labdát, hogy könnybe lábadt az ember szeme. Lima le is vette a lasztit, ahogy kell, az irgalmatlan bombájával pedig feltette a pontot az i-re.

És ezzel még korántsem volt vége. Nemsokára már jött is Salvio, és góljánál akkorát csattant a felső léc, hogy azt még Portóban is meghallották, sőt, valószínűleg be is csokiztak. Abban a pillanatban szinte lehetetlen volt megállapítani, hogy a labda át-e haladt a gólvonalon, vagy nem, de szerencsére a sasszemű bíró helyesen ítélt, amit aztán a lassítások is bizonyítottak.

Persze nem úsztuk meg kapott gól nélkül és az Estoril valahol meg is érdemelte a szépítő találatot, de azért ez a potya nem hiányzott annyira e szép est végére. Mindenesetre Artur bebizonyította, hogy ő is csak ember, és ha csak szökőévente is, de tud hibázni. Tudjuk le annyival, hogy inkább tegye ilyenkor, mintsem mondjuk az Európa-liga döntőjében.

A meccs összefoglalója nagy gólostul, mindenestül:

Jöhet a Porto!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik