Él a lipcsei BL-remény; Valter Attila: Egyre magasabbra!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.02.22. 23:44
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Az RB Leipzig nyílttá tette a Man. City elleni BL-visszavágót. Nem Szoboszlai Dominikon múlt, hogy nem adott gólpasszt, hiába vezetett a City, egyenlített a Lipcse, Gvardiol rontotta el Pep Guardiola estéjét – Nagy Zsolt helyszíni tudósítása a BL „magyar” rangadójáról.
Az RB Leipzig nyílttá tette a Man. City elleni BL-visszavágót.
Nem Szoboszlai Dominikon múlt, hogy nem adott gólpasszt, hiába vezetett a City, egyenlített a Lipcse, Gvardiol rontotta el Pep Guardiola estéjét – Nagy Zsolt helyszíni tudósítása a BL „magyar” rangadójáról.

Börtönben jártunk a Magyar Parasport Napján. Csillag Péter és Szabó Miklós rendhagyó módon a sátoraljaújhelyi fegyintézetben volt tanúja a fogvatartottak és kerekesszékes látogatóik para boccia meccsének... Címlapsztori két oldalon.

Valter Attila a világ legjobbjai között halad a csúcs felé. Legjobb országúti kerékpárosunk azt is elmagyarázta Czipó Ádámnak, hogy mi a piros, a sárga és a zöld jelentése egy csapatban, és hogy a négynaposokon „sárgának” lenni mekkora dolog, milyen Jonas Vingegaard mint szobatárs, és hogy miért nem indul az idén a háromheteseken.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik