Chelsea: a brazil lap viccet csinált az argentinból, Thiago Silva hevesen reagált

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.02.17. 20:46
null
Thiago Silva és Enzo Fernández a Dortmund gólja után (Fotó: AFP)
Thiago Silva nem szereti, ha a csapattársait lejáratják – a Chelsea brazil labdarúgója nem fogalmazott kedvesen a brazil TNT-nek, miután az viccet csinált Enzo Fernándezből.


A Benficától 121 millió euróért szerződtetett Enzo Fernández a Fulham és a West Ham United ellen is biztatóan játszott a Chelsea-ben, ám Dortmundban benne volt a Borussia győztes góljában – Karim Adeyemivel szemben elvesztette a futóversenyt, s a fiatal csatár a magánakció végén Kepát elfektetve lőtt a kapuba.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágója után a brazil TNT viccet csinált az argentin világbajnokból: „Hívj egy Ubert!” – írták.

Ez nem igazán tetszett a londoniak brazil védőjének, Thiago Silvának, akia következőket írta: „A ki..szott tisztelet hiánya! Vegyék komolyabban a munkájukat!” – védte meg csapattársát a 38 éves hátvéd.

A veterán bekk egyébként a napokban egy évvel, 2024 nyaráig meghosszabbította szerződését a klubjával.

„Boldog vagyok, hogy itt folytathatom a pályafutásomat” – mondta. A 113-szoros válogatott védő a Paris Saint-Germainnél töltött nyolc esztendő után 2020-ban igazolt a londoni csapathoz, amellyel 2021-ben Bajnokok Ligáját, majd európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot nyert.

A Chelsea jelenleg kilencedik helyen áll a Premier League-ben, a BL-ben pedig 0–1-ről várhatja a BVB elleni nyolcaddöntő visszavágóját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik