Zachariassen szerint a Slovan elleni visszavágó lesz az év meccse; ezüstérmes a kardválogatott

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2022.07.21. 23:29
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

A Slovan ellen gólt szerző Kristoffer Zachariassennek fájnak a szerda este történtek. A norvég középpályás szerint a Ferencváros állt közelebb a győzelemhez a BL-selejtezőben, s úgy véli, ha a csapat a legjobbját nyújtja a pozsonyi visszavágón, továbbjut. Az FTC 28 éves norvég középpályása szerint öt perc alatt változott meg minden, s lett drámai a végjáték, pedig a vezetés megszerzésének pillanatában biztos volt benne, hogy győz a Fradi. Ezért is volt demoralizáló, hogy a nyolcvanegyedik és a nyolcvanhatodik percben szinte a semmiből szerzett gólt a Slovan.
A Slovan ellen gólt szerző Kristoffer Zachariassennek fájnak a szerda este történtek.
A norvég középpályás szerint a Ferencváros állt közelebb a győzelemhez a BL-selejtezőben, s úgy véli, ha a csapat a legjobbját nyújtja a pozsonyi visszavágón, továbbjut. Az FTC 28 éves norvég középpályása szerint öt perc alatt változott meg minden, s lett drámai a végjáték, pedig a vezetés megszerzésének pillanatában biztos volt benne, hogy győz a Fradi. Ezért is volt demoralizáló, hogy a nyolcvanegyedik és a nyolcvanhatodik percben szinte a semmiből szerzett gólt a Slovan.

Andrea Lekics két évig már játszott Magyarországon, és 2013-ban Bajnokok Ligáját is nyert a Győri Audi ETO KC-vel. Kilenc évvel később visszatért, nyártól az FTC-Rail Cargo Hungaria irányítója. A 34 éves világbajnoki ezüstérmes szerb játékos szerint a legfanatikusabb szurkolói a Fradinak vannak Európában. Ő pedig az a játékos vagyok, akit ez feldob, imádja ezt az atmoszférát – már nagyon várja, hogy telt ház előtt léphessen pályára. A 2013-as esztendő volt az aranyév a karrierjében, de bízik benne, hogy ismét kiemelkedő eredményeket ér el nálunk, csak ezúttal a Ferencvárossal.

Sportkrém mellékletünk e heti vendége Leimeter Dóra. A válogatott vízilabdázó sportpályafutása a karatéval indult. A bátyjával együtt kezdte el, és egészen a kék övig jutott. A medencében hasznát veszi egy-két fogásnak, például a párharcokban, amikor szoros emberfogásnál szabadulni kell. A karatét egyébként azért hagyta abba, mert egyre kevesebb ideje maradt az edzésekre. Általános iskolás volt ugyanis, amikor karatézott, de időközben másik városba járt át a vízilabdaedzésekre, emellett fuvolázott is, és emiatt idővel választania kellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik