Elfogyhatnak a jegyek a Slovan elleni Fradi-meccsre; Broch már nem feszegeti a határait

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2022.07.17. 00:07
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Nem játszott sokat az előző idényben a ZTE-ben Bobál Dávid, hiszen kétszer is eltört a keze. A nyáron klubot váltott, és Mezőkövesdre igazolt. A kétgyermekes apuka lapunknak arról is beszélt, hogy Egerben talált lakást, s mivel salgótarjáni és gyerekként sokat jártak a hevesi megyeszékhelyen nyaralni, nem ismeretlen környékre költöztek. A 26 éves védő úgy érzi, jó döntést hozott, azt azonban most még nem lehet tudni, mire lehet képes új együttese. Bobál szerint három csapat kivételével az összes többinek a bennmaradás lehet a fő célja.
Nem játszott sokat az előző idényben a ZTE-ben Bobál Dávid, hiszen kétszer is eltört a keze.
A nyáron klubot váltott, és Mezőkövesdre igazolt. A kétgyermekes apuka lapunknak arról is beszélt, hogy Egerben talált lakást, s mivel salgótarjáni és gyerekként sokat jártak a hevesi megyeszékhelyen nyaralni, nem ismeretlen környékre költöztek. A 26 éves védő úgy érzi, jó döntést hozott, azt azonban most még nem lehet tudni, mire lehet képes új együttese. Bobál szerint három csapat kivételével az összes többinek a bennmaradás lehet a fő célja.

Első győri időszakát követően úgy tűnt, Yvette Broch végleg felhagy a kézilabdázással, a hamarosan induló alapozást azonban ismét az ETO játékosaként kezdi el. A 31 éves, vb- és Eb-ezüstérmes holland beállóval a visszatéréséhez vezető útról beszélgettünk. A zöld-fehérekkel két Bajnokok Ligáját nyerő játékos két és fél év kihagyás után kezdte újra a kézilabdázást. Az önkéntes pihenő alatt részt vett egy lakatlan szigeten forgatott valóságshow-ban is. Lapunknak azt mondta, jókor jött a televíziós lehetőség, nem hezitált sokáig, mert mindig is vonzotta a természetközeli életmód.

A Tokióban minden idők legjobb magyar női eredményét érte el a triatlonos Bragmayer Zsanett. A Nemzeti Sportnak elmondta: az olimpia és az azt megelőző időszak nagyon megterhelő volt, ezért abban egyezett meg edzőjével, Kuttor Csabával, hogy a következő időszakban nem tűznek ki merész – eredménybeli – célokat, hogy aztán 2023-ra, az olimpiai kvalifikáció legfontosabb időszakára mentálisan és fizikailag is topon legyen. Ez persze nem azt jelenti, hogy amatőr szintre lépne vissza, sőt az edzéseket is a megszokott ütemben végzi; inkább optimalizálják a teljesítményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik