BL: az új repülőgép a Liverpool kezére játszik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.26. 17:40
A Real Madrid játékosai igen babonásak, ezért szinte már kínosan ügyeltek arra, hogy sorozatban harmadik Bajnokok Ligája-döntőjükre is ugyanúgy készüljenek fel, mint az előző kettőre.


Mint tudjuk, nem minden ember olyan felvilágosult, mint Fülig Jimmy, aki nem babonás, és nem hisz a badarságokban, mert minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kavicsra, így nem érheti megrontás.
Mint tudjuk, nem minden ember olyan felvilágosult, mint Fülig Jimmy, aki nem babonás, és nem hisz a badarságokban, mert minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kavicsra, így nem érheti megrontás.

Zinédine Zidane azonban nem Don Fülig, ezért aztán ismét meghívta az egész csapatot a múlt pénteken egy barbecuepartyra, amelyre ismét az edzőpályájukon kerítettek sort. A lakomára hivatalosak voltak a játékosok feleségei és gyermekei is, kibővítve a csapatépítés körét.

Ilyen volt a hangulat

 

Sergio Ramos tavaly meghívta sevillai házába Keylor Navast, Lucas Vázquezt és Luka Modricot, családostól, most a Navas-família volt a soros, a külön apropó pedig a kapusról készített film (címe: A Hit embere) spanyolországi bemutatója volt. A díszvendégek: Marcelo, Mateo Kovacic, Asraf Hakimi és Jesús Vallejo.

 


 


A PSG elleni párharc óta afféle hagyomány, hogy a madridi reptérre menet Cristiano Ronaldo, Casemiro és Marcelo készít egy közös fényképet, ezt azóta már kétszer is megismételték.


A Real-játékosokat éppen ugyanazok a médiumok kérdezgették a döntő előtt, mint a korábbi két alkalommal, a vezetőség ismét meghívta a klub korábbi elnökeit a mérkőzésre.

Egyetlen helyen tört meg a kör: 2014-ben, 2016-ban és 2017-ben a Juan Ramón Bonet, Alejandro Buxonat, Rosa Delia Sosa trió kezébe tette le az életét a csapat, azaz ők hárman vezették a döntőre utazó Real repülőgépét. Idén azonban nem az Airbus A341-gyel, hanem egy sokkal szélesebb, kényelmesebb és több férőhelyes, kétszáz üléses Airbus A340-nel utazik a klub – árulta el a La Liga gigászait utaztató Iberia légitársaság.

Bonet kapitány és kis csapata is vezethette volna a gépet, de ehhez el kellett volna végezniük egy három hónapos tanfolyamot, erre végül nem került sor.

A korábbi sikeremberek… (Fotó: ABC.es)
A korábbi sikeremberek… (Fotó: ABC.es)


„Remélem, mi is annyi szerencsét hozunk nekik, mint a korábbi legénység, keresztben lesznek majd az ujjaink. Muszáj nyernie a Realnak, különben nagyon dühösek lesznek rám a Real-drukker gyermekeim” – nyilatkozta a spanyol sajtóban az új Airbus-kapitány, Txomin Baztan, és közben kiderült, hogy a Bonet-triót elviszik magukkal a babona kedvéért Kijevbe a madridiak…

ÉLŐ HÍRFOLYAM, MINDEN HÍRÜNK A BL-DÖNTŐRŐL ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik