BL: Nem vagyunk azon a szinten, hogy Európa trónjára üljünk - Ibrahimovic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.22. 18:19
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd válogatott támadója nyers őszinteséggel vallott a francia klub európai futballranglétrán elfoglalt helyéről a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő után.

„Reálisan kell néznünk a helyzetet, a Barcelona jobb volt nálunk és megérdemelte a győzelmet. Valószínűleg meg is nyeri a Bajnokok Ligáját – fogalmazott Ibrahimovic a 2–0-ra elveszített meccs után. – A PSG számára rövid távon nincs elérhető közelségben a BL-trófea. Az elmúlt években nagy lépéseket tettünk előre, és most egy fantasztikus csapat ellen estünk ki. Nem érdemes hazudni, nem kell kifogásokat keresni, a realitás az, hogy a PSG még nincs azon a szinten, hogy Európa trónjára üljön.”Ibrahimovic a 2–0-ra elveszített meccs után. – A PSG számára rövid távon nincs elérhető közelségben a BL-trófea. Az elmúlt években nagy lépéseket tettünk előre, és most egy fantasztikus csapat ellen estünk ki. Nem érdemes hazudni, nem kell kifogásokat keresni, a realitás az, hogy a PSG még nincs azon a szinten, hogy Európa trónjára üljön.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

KEDD
Barcelona–PSG 2–0 (Neymar 14., 34.)
Továbbjutott: a Barcelona kettős győzelemmel, 5–1-es összesítéssel

Bayern München–FC Porto 6–1 (Thiago A. 14., J. Boateng 22., Lewandowski 27., 40., Th. Müller 36., Xabi Alonso 88., ill. J. Martínez 73.)
Továbbjutott:
a Bayern München, 7–4-es összesítéssel.

SZERDA
20.45: Real Madrid–Atlético Madrid (Tv: DIGI Sport1)
Az első mérkőzésen: 0–0
20.45: Monaco–Juventus (Tv: DIGI Sport2)
Az első mérkőzésen: 0–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik