BL: Próbáltuk megjátszani Özilt, de nem sikerült - Wilshere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.23. 08:47
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának harmadik fordulójában a Borussia Dortmund 2–1-re nyert idegenben az Arsenal ellen. Jack Wilshere, a hazaiak középpályása szerint a Westfalenstadionban képesek lehetnek visszavágni a vereségért.

„Gólt szereztek a végén, nekünk ezt el kell fogadni és majd vissza kell vágni. A Dortmund jó csapat, ide jött és játszani akart. Nem könnyű megtörni, mert csapatként erős. Próbáltuk Mesuthoz [Özil] játszani a labdákat, de nem sikerült. Össze kell szednünk magunkat, mert jól futballoztak" – mutatott rá a vereség fő okára a lecserélt Jack Wilshere.

„Még három mérkőzés maradt és szerezhetünk kilenc pontot. Tudjuk, mit kell tennünk, de nehéz meccseink lesznek. A következő fellépésünk Dortmundban következik, és ellenséges hangulat vár ránk, ám jártunk már ott korábban is, és szerintem akkor balszerencsések voltunk az egy egyes meccsen. Megvannak azok a játékosaink, akikkel képesek lehetünk nyerni, össze kell szedni magunkat, és megmutatni, hogy milyen tartásunk van" – utalt vissza a 2011–2012-ben játszott csoportkörös összecsapásra a középpályás.Jack Wilshere.

„Még három mérkőzés maradt és szerezhetünk kilenc pontot. Tudjuk, mit kell tennünk, de nehéz meccseink lesznek. A következő fellépésünk Dortmundban következik, és ellenséges hangulat vár ránk, ám jártunk már ott korábban is, és szerintem akkor balszerencsések voltunk az egy egyes meccsen. Megvannak azok a játékosaink, akikkel képesek lehetünk nyerni, össze kell szedni magunkat, és megmutatni, hogy milyen tartásunk van" – utalt vissza a 2011–2012-ben játszott csoportkörös összecsapásra a középpályás.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik