BL: Xabi Alonso sérülten játszhat az MU ellen

Vágólapra másolva!
2013.02.12. 12:47
Továbbra sem egészséges Xabi Alonso, a spanyol Real Madrid labdarúgója azonban nagy valószínűséggel mégis ott lesz a kezdőben holnap az angol Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő első, hazai felvonásán.

A rutinos középpályás nem utazott el hazája válogatottjával múlt héten Katarba, ahol a spanyolok Uruguayjal játszottak, majd nem volt benne a hétvégén a Sevilla elleni bajnokira nevezett madridi keretben sem.

Állapota azóta sem ad okot nyugalomra José Mourinhónak, a tegnapi edzésről speciel orvos kíséretében, idő előtt távozott. Bár ágyéksérülése nem tűnik nagyon komolynak, pályára lépése továbbra is bizonytalan, és csak holnap délelőtt kap rá végleges választ. Egyrészt az orvosoktól, másrészt a saját testétől.

Xabi Alonso több a pályán, mint az egyik madridi kulcsember a sok közül, hiszen igazi vezérként, csapatkapitányként, Mourinho meghosszabbított kezeként funkcionál a mezőnyben. Ráadásul liverpooli légiósként öt szezont húzott le a Premier League-ben, így ellenfélként komoly tapasztalatai vannak az MU-ról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik