DVSC: fokozott rendőri biztosítás a Skënderbeu elleni mecsen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2012.07.20. 13:17
Fokozott rendőri biztosítás lesz a Debreceni VSC jövő keddi, az albán Skënderbeu elleni visszavágójának nyíregyházi helyszínén a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek pénteken elmondta: a kedden 20.00 órakor kezdődő találkozót a rendőrség kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette, ezért nagy erőkkel biztosítja majd a rendezvény nyíregyházi helyszínét. A főhadnagy tájékoztatása szerint Nyíregyházán kedden 12.00 és 24.00 óra között fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítani.

A helyi kapitányság nagy erők bevonásával biztosítja a mérkőzés helyszínét, a nyíregyházi stadiont és környékét, valamint azokat az útvonalakat, amelyeken a szurkolók a létesítménybe érkeznek, illetve onnan távoznak.

A fokozott biztosítással a közterület és a közlekedés rendjét veszélyeztető jogellenes cselekményeket igyekszik megelőzni a rendőrség – hangsúlyozta a szóvivő. Fedor Rita közölte azt is, hogy forgalomkorlátozások és útlezárások is lesznek a BL-visszavágóval kapcsolatban Nyíregyházán.

Így időszakos korlátozásra, útszűkületre és rendőri ellenőrzésre kell számítani a 4-es főút Debrecen és Nyíregyháza közötti szakaszán kedden 16 és 20 óra között. A stadion mellett 5.30 és 23.00 óra között lezárják a Sóstói út és a Stadion út kereszteződését, ott egyik irányban sem lehet majd közlekedni, illetve a Stadion úton sem engedélyezik a forgalmat. Szükség esetén a létesítmény körüli utcákban is forgalomkorlátozás lehet a mérkőzés napján.

A DVSC megfelelő színvonalú stadion hiánya miatt játssza a BL-visszavágóját Nyíregyházán. A magyar bajnok az első találkozón 1–0-s vereséget szenvedett az albán csapat otthonában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik