Benajun: Benítez még csak nem is gratulált nekünk Madridban

Vágólapra másolva!
2009.03.05. 15:29
A Liverpool idegenben szerzett előnyt a Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így érthető, hogy az angol csapat játékosai hatalmas ünneplést csaptak a mérkőzés után. A rögtönzött fiesztában azonban Rafa Benítez, a „vörösök” szakvezetője nemhogy nem vett részt, de még csak nem is gratulált játékosainak a sikerhez.
Miért kellene gratulálnom nekik?
Fotó: Imago
Miért kellene gratulálnom nekik?
Miért kellene gratulálnom nekik?
Fotó: Imago
Miért kellene gratulálnom nekik?
„Őrült hangulat uralkodott az öltözőnkben a lefújás után, a mellékhelyiségbe kellett mennem telefonálni, mert csak ott hallotta a hangomat a családom. Mindenki üvöltött, eszeveszetten ordítozott, a menedzsert leszámítva” – emlékezett vissza a madridi diadalra Josszi Benajun, a találkozó egyetlen góljának szerzője.

„Még csak nem is gratulált, nem fogott velünk kezet, meg sem fordult a fejében, hogy csatlakozik hozzánk az ünneplésben. Ő egyszerűen ilyen. Rettentő profi módon viselkedik, tőlünk is ezt várja el. A feleségem és a gyerekeim ugráltak örömükben a gólom után, ő viszont egy szót sem mondott nekem a találat kapcsán.”

Az izraeli középpályás azonban nem neheztel emiatt a spanyol szakemberre, elfogadta, hogy ezen a szinten nem lehet megélni egy gólból.

„Szerezhetsz bármilyen fontos gólt, másnapra már elfelejtik, legalábbis ami a menedzsert illeti. Ő csak a következő mérkőzésre koncentrál, és ez így is van rendjén. Megtanultam, hogy nem ülhetek a babérjaimon, így ezt szem előtt tartva gondolok vissza a Madridban szerzett győztes találatomra. Számomra csak akkor válik fontossá az a fejes, ha megnyerjük a Bajnokok Ligáját, különben semmit sem ér.

Szavazás

Ki nyeri a Bajnokok Ligája 2008–2009-es kiírását?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik