Csupasport: leszakadt az ég, de ezt a 27 kilométert élvezte a legjobban

VINCZE SZABOLCSVINCZE SZABOLCS
Vágólapra másolva!
2023.02.12. 20:33
null
Fotó: Csupasport
A Spartan-versenyző Purgai Evelyn tavaly világszinten a második legtöbb dobogós helyezést érte el az elitkategóriában, és remekül kezdte az idei évet is.

 

„Két dologra kifejezetten büszke vagyok a tavalyi évből: elitkategóriában a nők között világszinten a második legtöbb dobogós helyet értem el, valamint kétezer-huszonkettőben az év funkcionális fitnesz versenyzőjének választottak Magyarországon. Ugyanis a Spartan mellett funkcionális fitnesz eseményeken is részt veszek” – mondta a Csupasportnak Purgai Evelyn, aki mesélt a tavalyi évéről, a Trifecta-világbajnokságról és az idei szezonról, amit nagyszerűen kezdett.

Honlapunkon továbbá összeszedtünk három indokot, hogy bemutassuk, az edzéseinkbe iktatott sprintelés hogyan tehet rengeteget azért, hogy elérjük a céljainkat a maratoni távon is.

Végül mutatunk egy örült videót arról, milyen az éjszaka közepén teljes sebességgel leszáguldani egy hegyről, arra azonban nem tudunk választ adni, mi vette rá a bringást erre az öngyilkos vállalkozásra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik