Tottenham: „Jobb szerződést neki, vagy hagyják távozni!”

Vágólapra másolva!
2017.09.04. 10:12
A Tottenhamben futballozó Toby Alderweireld tanácsadója, Stijn Francis szerint a londoni klubnak jobb feltételeket kellene kínálnia a belga védőnek, ellenkező esetben a távozás is szóba jöhet.

A 28 esztendős belga védő jelenlegi szerződése 2019 nyaráig szól, ez a megállapodás azonban további egy évvel meghosszabbítható. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy Alderweireld már 25 millió fontért elvihető lenne jövő nyáron, és ezt a pontot szeretnék semmissé tenni a Spursnél az új kontraktussal.

Igen ám, de a játékos és képviselője tetszését eddig nem nyerte el a klub ajánlata, így erősen kérdéses, hogy Alderweireld marad-e a Tottenhamnél.

„Toby statisztikái lenyűgözőek, megérdemel egy jobb szerződést, ellenkező esetben hagyják őt távozni!– idézi a bekk tanácsadóját, Stijn Francist a The Sun.

Hét vagy nyolc nagy európai csapat érdeklődik iránta, nincs sok olyan középhátvéd, aki úgy tudna játszani, mint ő. Ezeknek a kluboknak azonban először a Tottenhammel kell megegyezniük.”

Alderweireld 2015 nyarán szerződött az észak-londoni klubhoz az Atlético Madridtól. A 70-szeres válogatott futballistát első spursös idényében beválasztották az angol élvonal álomcsapatába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik