Premier League: ezért lesz ön is Arsenal-szurkoló – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.30. 11:23
Nem csak az Arsenal-szurkolóknak szerezhet örömöt az „ágyúsok” esetleges bajnoki címe. Az Arsenal TV csinos riportere, Nicole Holliday kijelentette, hogy a Borat révén elhíresült fürdőruhában vezeti a műsorát, ha Arsene Wenger együttese aranyérmes lesz a mostani Premier League-szezon végén.

Némi malíciával megjegyezhetjük, hogy Holliday nem vállalt túl nagy kockázatot a kijelentéssel: az Arsenal 2004 óta nem tudta megnyerni a Premier League-et. Igaz, akkor veretlenül tette ezt.

„Ha az Arsenal megnyeri a bajnokságot, akkor Borat mankiniben fogom vezetni a Facebook-live-unkat” – írta Twitteren a csinos műsorvezető hölgy.

Aki látta a Borat című filmet, tudja, hogy ez a bizonyos fürdőruha bizony nem sokat takarna el Hollidayből. Már csak ezért is megérné, hogy az Arsenal legyen a bajnok.

Természetesen mindenki Gary Lineker emlékezetes bejelentésével vont párhuzamot. Az angol legenda az előző szezon elején tett könnyelmű kijelentést a Leicester bajnoki címével kapcsolatban. Claudio Ranieri csapata végül aranyérmes lett, Lineker pedig alsónadrágban vezethette a műsorát a tévében.

Yesterday @Arsenal #ootd #Arsenal #ArsenalLegends

Fun evening at the @pumafootball evoTOUCH launch with @santicazorla What a guy! #Arsenal #AFC #Cazorla #ChooseTouch #Amigo

Facebook Live with Rob @rholding95

Nem sokat takar a fürdőruha
Nem sokat takar a fürdőruha

 

Ugye, hogy nem!
Ugye, hogy nem!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik