MU: Solskjaer meghívta a következő hazai meccsükre a súlyosan beteg szurkolójukat

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.20. 12:16
null
Ole Gunnar Solskjaer meghívta a szurkolót az Old Traffordra (Fotó: Getty Images)
Ole Gunnar Solskjaer, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere meghívta a „vörös ördögök” következő hazai mérkőzésére egy súlyosan beteg szurkolójukat, akinek az orvosok szerint csupán hónapjai vannak hátra – írta meg a belfastlive.co.uk.

 

A négygyermekes apuka, Paul Walker borzasztó híreket kapott a múlt hónapban. Orvosai elmondták neki, hogy csupán öt hónapja maradt az életéből, mivel gyomorrákban szenved.

A 37 éves északír férfi a lesújtó hír után elhatározta, hogy a lehető legtöbb időt szeretné együtt tölteni a családjával és a barátaival, s reméli, még egyszer, utoljára eljuthat az Old Traffordra, hogy láthassa a kedvenc csapatát, a Manchester Unitedet.

Walker története eljutott az angol rekordbajnokhoz is, amely felajánlotta neki, hogy a csapat következő hazai mérkőzésére, a szeptember 11-i, Newcastle United elleni bajnokira meginvitálja őt a VIP-páholyba, és találkozhat a menedzserrel, valamint a játékosokkal is – feltéve, hogy a Covid-protokoll az utóbbiakat lehetővé teszi.

Ole Gunnar Solskjaer, az MU szakvezetője videóban az alábbiakat üzente Walkernek.

„Szia, Paul! Tudjuk, hogy milyen nehéz időszakon mész most keresztül. A Manchester United nevében üzenem, mindenki gondol rád. Köszönjük, hogy egy életen át szurkolsz nekünk, ezt igazán nagyra értékeljük. Megtiszteltetés számunkra, hogy meghívhatunk téged az»Álmok Színházába«, a szeptember 11-i találkozónkra, hogy átélhess egy exkluzív meccsnapi élményt a VIP-páholyban. A klubnál mindannyian alig várjuk már, hogy üdvözölhessünk az Old Traffordon, és hogy segítsük teljesíteni az egyik kitűzött célodat. Szóval, maradj mosolygós és pozitív, és élvezd a meccset.”

Walker barátja, George Keenan elmondta, hogy a család nagyon hálás az eddigi adományokért, amelyeket az északír férfi gyermekeinek gyűjtöttek össze – több mint 11 ezer fontot, nagyjából 4.5 millió forintot.

Paul Walker Manchester United-mezben (Fotó: belfastlive.co.uk)
Paul Walker Manchester United-mezben (Fotó: belfastlive.co.uk)

 

„A felhívásunkra érkező reakció (a Man. Unitedtől – a szerk.) elképesztő volt, igazán megérintette Paulékat. A legidősebb fiával így egy olyan élményben lesz részük, amelyet gyermeke sosem felejt el” – olvashatók Keenan szavai a belfastlive.co.uk-on.

„Amikor elindítottam a felhívásomat, hogy segítsek Paulnak, nem gondoltam volna, hogy ilyen messzire eljutunk, főleg arra nem, hogy a Manchester United bejelentkezik. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki támogatja őt és a családját.”

Az angol rekordbajnok „vörös ördögök” számára a hazai, Leeds United elleni nyitány után most két idegenbeli összecsapás következik: előbb Southamptonba, majd a Wolverhampton otthonába látogatnak. Ezek után fogadják majd szeptember 11-én az Old Traffordon, a válogatott szünetet követően a Newcastle-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik