Bruno Fernandes a lefújás után Carrickhez rohant (Fotó: AFP)

 

Cristiano Ronaldo
Michael Carrick játékosként klasszis volt, és nagyszerű edző is lehet belőle. Egyszerűen semmi sem lehetetlen ennek a srácnak. Büszke vagyok arra, hogy egymás oldalán játszhattunk és arra is, hogy menedzserem volt a kispadon. De most eljött az idő, hogy Ralf Rangnick urat köszöntsem a volánnál... Kezdjük!


Bruno Fernandes
Nagyon örülök, hogy századik mérkőzésemet ebben a klubban győzelemmel ünnepelhettem meg a szurkolóink előtt. Remélem, még sok meccsem lesz.

Emellett szeretnék köszönetet mondani Michael Carricknek, egy nagy Manchester United-legendának.


Harry Maguire

Ezt érted tettük, Carrick. Köszönök neked mindent, legenda.


Jesse Lingard
Megtiszteltetés volt veled együtt játszani, Carrick. Sok sikert kívánok neked, legenda.

(Fotó: instagram.com/jesselingard)

 

Wayne Rooney
Gratulálok jó barátomnak, Carricknek a manchesteri karrierjéhez. Az egyik legjobb volt, akivel valaha együtt játszottam. Egy klublegenda, aki mióta idejött, a klubnak szentelte magát. Sok sikert, haver, bármihez is kezdesz most.


Rio Ferdinand
Játékosként mindig profi volt a hozzáállása és ugyanez igaz volt róla megbízott vezetőedzőként is. Bármibe is kezdesz most, a legjobbakat kívánom neked.


Edwin van der Sar
15 évet húztál le a Manchester Unitednél, voltál játékos és edző is. Mindent köszönök neked és a legjobbakat kívánom, Michael! És persze ne feledjük Ronaldo karrierjének 800. gólját sem. Abszolút hihetetlen!