MU: a volt játékos megvédte Van de Beeket, nem érti Solskjaer döntéseit

Vágólapra másolva!
2021.11.09. 13:22
null
Van de Beek csak Fred cseréje az MU-nál… (Fotó: Getty Images)
Paul Ince, a Manchester United korábbi játékosa szerint Ole Gunnar Solskjaer már teljesen kikészítette Donny van de Beeket, s egyáltalán nem bánik vele igazságosan, amikor 5-10 percekre küldi be a meccsek végén – írja a Goal.

 

A holland középpályás 2020-ban 35 millió fontért érkezett, s ötéves szerződést kapott az MU-tól. Sokat vártak a manchesteri klubnál az Ajaxban parádésan futballozó játékostól, ám egyelőre a norvég menedzsertől nem kapott sok lehetőséget a bizonyításra – sőt, könnyen elképzelhető, hogy már nem is kap, hiszen a téli átigazolási időszakban kölcsönadja őt az MU.

Van de Beek ebben az idényben csupán két Premier League-mérkőzésen lépett pályára, a Manchester City ellen tíz percet kapott kétgólos hátrányban.

Paul Ince szerint Solskjaer nem bánik igazságosan a 24 éves labdarúgóval.

„Donny van de Beek négy percet kapott az Atalanta ellen. Ole döntései nagyon aggasztanak engem. Van de Beek magában biztos azt gondolta a szerződtetésekor, hogy »basszus, ez volt az álmom, erre vártam mindig is«. Két éve lassan, hogy a padot koptatja. Ole már teljesen felidegesítette.”

„Nemcsak felhúzza a folyamatos padoztatásával, de még négy percet ad is neki az Atalanta ellen, majd a Manchester City ellen beküldi tíz percre, hogy »tessék, itt az esélyed megmutatni mit tudsz, amikor már amúgy nyolcvanöt perce nem értünk a labdához sem« – folytatta Ince.

„Ha én lettem volna a helyében, biztosan azt mondom neki, hogy »b… meg, én be nem állok erre a tíz percre«. Így csak még jobban felidegesíti az edző a játékost” – tette hozzá az MU korábbi játékosa.

Az biztos, hogy nem Van de Beek hozzáállásával lehet problémája Solskjaernak – a Liverpool elleni csúfos vereség után a játékosott maradt az Old Traffordon, és az egyik edzővel sprintekbe kezdett.

A holland labdarúgó helyett szinte mindig a sokat kritizált brazil középpályás, Fred, valamint az „örökifjú” – a decemberben már 25 esztendős – Scott McTominay játszik.

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik