Sadio Mané valóban távozik a Liverpoolból? (Fotó: AFP)

 

 

Sadio Mané eldöntötte, ezen a nyáron elhagyja a Liverpoolt. A »vörösökkel« töltött sok különleges év után készen áll arra, hogy új tapasztalatokat szerezzen. Az FC Bayern Münchennek jó esélye van a szerződtetésére, de egyelőre nem dőlt el, hol folytatja a pályafutását, Sadio meg akarta várni a döntőt” – írta Twitteren Fabrizio Romano.


 
A Real Madrid ismét megverte a Liverpoolt a BL-döntőben! 

A játékos maga is elmondta, hogy a Real Madrid elleni BL-döntő után válaszol a jövőjével kapcsolatos kérdésekre – mint ismert, Manéék szombaton 1–0-ra elveszítették a BL-finálét.

A L'Équipe-re hivatkozva megírtuk, hogy a Bayern meg szeretne egyezni a labdarúgóval, de arról is érkezett sajtóhír, hogy az FC Barcelona szerződtetné a szenegáli támadót.

A goal.com klubhoz közeli forrásokra hivatkozva azt írta, a Liverpool vezetői felvették a kapcsolatot Björn Bezemerrel, Mané játékosügynökével, és meg is állapodtak arról, hogy a 2021–2022-es idény végén tárgyalóasztalhoz ülnek egymással. A portál állította, bár Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója és Bezemer a közelmúltban találkoztak egymással, nem Mané, hanem az általa szintén képviselt RB Leipzig-középpályás, a 24 éves Konrad Laimer esetleges klubváltása volt az egyeztetés témája. 

A Liverpool FC menedzsere, Jürgen Klopp korábban azt nyilatkozta, szeretné a 2023-ban lejáró szerződésű három sztárja, Mohamed Szalah, Roberto Firmino és Mané szerződését is meghosszabbítani, ám tudja, hogy „nagyon kicsi az esély arra, hogy mindannyian maradjanak.”

Egyre inkább úgy fest, beigazolódik az aggodalma…

Mané az elmúlt hat év jelentős részében meghatározó tagja volt a Liverpoolnak, 269 tétmeccsen 120 gólig és 48 gólpasszig jutott.