Victor Moses visszatért Londonba, a Luton játékosa lett

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.10. 14:13
Victor Moses visszatért Londonba, a Luton Town szerződtette (Fotó: Getty Images)
Az angol másodosztályba az előző idény végeztével az élvonalból kieső Luton Townnál folytatja pályafutását a Chelsea-vel angol bajnok, kétszeres Európa-liga-győztes, egyszeres FA-kupa-győztes Victor Moses.

A 33 éves nigériai szélső – aki angol utánpótlásválogatott volt – a Crystal Palace-nál nevelkedett, majd volt a Wigan és a Chelsea játékosa, a londoni kékek pedig a Liverpoolnak, a Stoke Citynek, a West Hamnek, a török Fenerbahcénak, az olasz Internek és az orosz Szpartak Moszkvának is kölcsönadták, ugyanakkor a Chelsea-vel a Premier League-et, az Európa-ligát (kétszer) és az FA-kupát is megnyerte.

Moses 2021-ben, kilenc év után távozott a Chelsea kötelékéből, amikor a Szpartak Moszkva szerződtette, ám onnan nyáron, szerződése lejártával távozott, azóta nem volt csapata.

Most az angol másodosztály Luton Town bejelentette, hogy szerződtette a szabadon igazolható játékost.

„Várom már. Volt néhány ajánlatom Európából, de azt mondtam az ügynökömnek, hogy itt maradok. Nagyon örülök és megtiszteltetés számomra, hogy ennek a klubnak a tagja lehetek. Alig várom, hogy kezdhessek” – idézte új játékosát a Luton honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik