Tottenham: hoppá! A Spursnek visszavásárlási opciója van Kane-re

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.09.20. 11:12
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspurnek visszavásárlási opciója van Harry Kane-re – idézte a Spurs elnökét, Daniel Levyt Fabrizio Romano transzferguru.

„Visszavásárlási opciónk van Harry Kane-re – olvashatók Daniel Levy szavai Fabrizio Romano posztjában. – Szeretnék megköszönni Harrynek mindent, amit értünk tett. Mindig szívesen látjuk őt. Harry mindig a Spurs-család nagyra becsült és szeretett tagja lesz, s beírta magát a történelmünkbe.”

Mint ismert, Harry Kane-t a nyáron 100 millió euróért szerződtette a Bayern München, szerződése 2027 nyaráig szól. Az olasz sportújságíró Levyre reflektálva elmondta, nem tudja, hogy ezt a visszavásárlási opciót mikor lehet aktiválna, valamint hogy ez mennyibe kerülne a Tottenhamnek.

Úgy tűnik, hogy ha valóban létezik egy ilyen záradék a két klub által kötött szerződésben, akkor abba Kane-nek bele kellett egyeznie.

Kane-ék ma (szerda) este a Manchester United ellen kezdik meg szereplésüket Münchenben a Bajnokok Ligája csoportkörében.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
1. FORDULÓ
A-CSOPORT

18.45: Galatasaray (török)–FC Köbenhavn (dán) (Tv: Sport2)
21.00: Bayern München (német)–Manchester United (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik