PL: megérkezett Lloris utódja? Olasz kapust igazolt a Spurs – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.06.27. 19:07
null
Forrás: <strong><a href="https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1673735804374462464/photo/1">Twitter</a></strong>
Miközben a Tottenham Hotspur kapcsán mindenki Harry Kane és James Maddison ügyére koncentrál, a londoniak az elején kezdik a csapat újjáépítését: vettek egy kapust.

 

FRISSÍTÉS: A TOTTENHAM BEJELENTETTE VICARIO ÉRKEZÉSÉT

A „sarkantyúsok” a hivatalos honlapjukon erősítették meg az olasz kapus érkezését, s azt is közölték, hogy Vicario kontraktusa 2028-ig szól Észak-London fehér felében.


AZ EREDETI HÍR

Mégpedig egy olasz kapust, a válogatott keretbe is bekerülő, 191 centiméter magas Guglielmo Vicariót, aki az előző idényben robbant be az olasz futballba, a mostaniban pedig még magasabbra emelkedett: a Transfermarkt szerint 16 millió eurót ér a játékjoga.

A két klub aláírta a szükséges papírokat, a már az orvosi vizsgálatokon is áteső 26 esztendős játékos öt évre írt alá. A Sky Sports értesülései szerint kereken húszmillió euró a vételár.

A Tottenham csapatkapitánya a 36 esztendős francia kapus, Hugo Lloris, cseréje a 35 éves Fraser Forster, és két fiatal angol kapus, Alfie Whiteman és Brandon Austin is a kerethez tartozott.

Vicario az Udinese neveltje, félmillió euróért vette meg a Venezia, onnan kétmillióért a Cagliari, tavaly innen 8.5 millióért igazolt az Empolihoz.


A Tottenham új kapusa (Fotó: AFP)
A Tottenham új kapusa (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik