PL: „Felháborít, hogy így kellett megtudniuk” – Havertz az Arsenalba igazolásáról

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.29. 11:31
null
Kai Havertz nem örült neki, hogy idő előtt kiderült a klubváltása (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Chelsea-től az Arsenalhoz szerződött a 24 éves német válogatott középpályás, Kai Havertz, ám a labdarúgót felháborította, hogy idő előtt kiderült a klubváltása, hiszen szerdán már a reggeli órákban kiszivárgott az Arsenal bejelentővideója.

Havertz klubváltása már hetek óta téma volt a nemzetközi sajtóban, ám a Chelsea és az Arsenal csak a napokban tudott megállapodni, s a hírek szerint az Arsenal 65 millió fontot fizet a Chelsea-nek.

A német labdarúgót hivatalosan csak szerdán az esti órákban mutatta be az Arsenal, de a bejelentésről szóló videó és Havertz interjúja már korábban kiszivárgott, s ez alaposan felbosszantotta őt.

„Jobban örültem volna neki, ha először tőlem tudják meg a Chelsea elhagyásával kapcsolatos gondolataimat, mielőtt az új csapatomhoz való csatlakozásomról gondolkodnék. Ez nem az én stílusom és felháborít, hogy így kellett megtudniuk” – írta Instagram-oldalán Kai Havertz, aki fájó szívvel köszönt el a Chelsea-től, amely második otthonává vált.

„Együtt megéltük a csúcsokat és a mélypontokat, az örömöt és a szívfájdalmat. Nagy pillanat volt az életemben, amikor három évvel ezelőtt csatlakoztam a Chelsea-hez és nagy büszkeséggel és hálával tekintek vissza ezekre az évekre” – húzta alá a klubbal Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát és klubvilágbajnokságot nyerő német támadó.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik