Chelsea: Diego Costa nyílt levéllel búcsúzott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.27. 13:07
A Chelsea labdarúgócsapatától az Atlético Madridhoz szerződő Diego Costa nyílt levelet intézett az angol klubhoz.

„Néhány időszak elkezdődik, míg akad olyan, ami véget ér. A Chelsea-nél eltöltött három évem sosem felejtem el. Két bajnoki cím, angol Szuperkupa, 120 mérkőzés, ezeken 59 találat és 29 gólpassz – ez az időszak most véget ért. Nem úgy, ahogy szerettem volna… Egészen máshogy. De végül a lehető legjobban zárult.”„Néhány időszak elkezdődik, míg akad olyan, ami véget ér. A Chelsea-nél eltöltött három évem sosem felejtem el. Két bajnoki cím, angol Szuperkupa, 120 mérkőzés, ezeken 59 találat és 29 gólpassz – ez az időszak most véget ért. Nem úgy, ahogy szerettem volna… Egészen máshogy. De végül a lehető legjobban zárult.”

„Egy ilyen csodálatos klubot, annak rajongóit, valamint az összes dolgozóját és alkalmazottját örökre a szívembe zárom. Biztos vagyok benne, hogy megértik, miért ért véget a Chelsea-nél eltöltött időszakom… Köszönök mindent a klubnak!”

Costa 2010 és 2014 között 135 tétmérkőzésen 64 gólt szerzett az Atlético színeiben, amellyel bajnoki címet és Spanyol Kupát nyert, valamint bejutott a Bajnokok Ligája fináléjába – a balhés támadó klubváltását kedden hivatalosan is megerősítette a Chelsea és az Atlético, így Costa januártól már a madridiaknál futballozik.

A két együttes nem hozta nyilvánosságra a vételárat, ám a hírek szerint az Atlético Madrid 65 millió eurót fizet a Chelsea-nek: 55 milliót rögtön, míg további tízet bizonyos feltételek teljesülése esetén. A játékos januártól játszhat régi-új klubjában, akkor már az átigazolási tilalom sem köti a madridi együttest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik