Arsenal: a Barcelona érdeklődik iránta, most hosszabbíthat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.13. 18:54
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal jobbhátvédje, Héctor Bellerín hamarosan meghosszabbíthatja szerződését a klubbal.

A katalán Sport napilap néhány hete megírta, hogy a Barca első számú célpontja a jobbhátvéd posztra Héctor Bellerín, az Arsenal 21 esztendős spanyol válogatott futballistája, aki iránt a nyáron is érdeklődött már a spanyol bajnok – s nem mellesleg a gránátvörös-kékek utánpótlásában pallérozódott 16 éves koráig. A katalán Sport napilap néhány hete megírta, hogy a Barca első számú célpontja a jobbhátvéd posztra Héctor Bellerín, az Arsenal 21 esztendős spanyol válogatott futballistája, aki iránt a nyáron is érdeklődött már a spanyol bajnok – s nem mellesleg a gránátvörös-kékek utánpótlásában pallérozódott 16 éves koráig.

Bellerín ugyan többször kijelentette már, hogy jól érzi magát a londoni csapatnál, ez azonban nem akadályozza meg a sajtót, hogy a hazaigazolásáról cikkezzen – annak ellenére sem, hogy a játékosnak 2019-ig érvényes szerződése van az Arsenallal.

A legfrissebb hírek szerint hamarosan pont kerülhet Bellerín ügyének végére, legalábbis erre utalt az „ágyúsok” menedzsere, Arsene Wenger, aki szerint a spanyol védő még sokáig Arsenal-játékos lesz.

„Megleptek az eligazolásáról szóló spekulációk – még majdnem három évig érvényes szerződése van, amit hamarosan meghosszabbítunk, ha jól haladnak a tárgyalások. A hosszú távú jövője itt van, ennél a klubnál” – mondta Wenger az arsenal.com-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik