PL: az ügynöke „lesz.rozta” Lukakut a mesterhármasa után

Vágólapra másolva!
2016.09.20. 11:37
null
Három (Fotó: AFP)
Sokan arra tippeltek a nyáron, hogy Romelu Lukaku elhagyja a Premier League-ben szereplő Evertont, és egy topklubba igazol. Nem így történt, a 23 éves belga csatár maradt Liverpoolban, és továbbra is szórja a gólokat. Azért nem mindenki van vele teljesen megelégedve.

 

Lukaku a 2016–2017-es Premier League-szezon első mesterhármasát szerezte a negyedik fordulóban a Sunderland ellen.

„Beszéltem vele a Sunderland elleni mesterhármasa után. Megmondtam neki, hogy sz.r volt, rúghatott volna vagy hatot” – emlékezett vissza Lukaku ügynöke, a Manchester United nyári igazolásaival rengeteg pénzt kereső Mino Raiola.

Lukaku mesterhármasát követően a Middlesbrough ellen gólt és gólpasszt jegyzett, az Everton öt fordulót követően a második helyen áll a tabellán a Manchester City mögött.

„Igen, tárgyalásban állunk az Evertonnal, megvan az esély a hosszabbításra. Ezen a nyáron egyértelmű üzenetet küldött a klub, Lukaku nem eladó, jelenleg nagyon boldog ott, ahol van és elégedettek vagyunk a klub projektjével, meglátjuk, mi sül ki a szezonból” – mondta az ügynök, aki többek között Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimovic és Paul Pogba karrierjét is egyengeti.

Lukaku jelenlegi szerződése 2019-ig köti az Evertonhoz.

„Szó volt a Juventus érdeklődéséről, de jelenleg egyetlen olasz klub sem engedheti meg magának Lukaku szerződtetését. Anglián kívül mindössze négy klub jöhet szóba, a PSG, a Bayern München, a Barcelona és a Real Madrid” – fejtette ki az elképzelhető célpontok sorát az olasz születésű holland, Mino Raiola.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik