Man. City: közel a megegyezés, a Dortmund klasszisa érkezhet

Vágólapra másolva!
2016.04.11. 13:21
A Sky Sports értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City előrehaladott tárgyalásokat folytat a német Borussia Dortmunddal Ilkay Gündogan átigazolása ügyében.

A két klub között jól haladnak a tárgyalások, de még nincs megegyezés. A hírek szerint a Manchester City 35 millió eurót fizetne a német válogatott futballistáért, akinek az értékét a Dortmund 45 millió euróra taksálja, és kevesebbért nem is szeretnék elengedni.A hírek szerint a Manchester City 35 millió eurót fizetne a német válogatott futballistáért, akinek az értékét a Dortmund 45 millió euróra taksálja, és kevesebbért nem is szeretnék elengedni.

A City irányítását a nyáron átvevő Pep Guardiola jövőbeli terveiben állítólag kulcsszerepet szán Gündogannak. A 25 esztendős középpályásnak 2017 nyarán jár le a szerződése a németeknél, hosszabbítani viszont nem akar, ezért kerülhet sor az eladására.

A Sky Sports úgy tudja, hogy a játékos ügynöke és a Manchester City sportigazgatója, Txiki Begiristain Amszterdamban tárgyalt egymással, és a hírek szerint sikerült is megegyezniük a személyes feltételekről – Gündogan évi 6 millió eurót kereshetne a Citynél –, így már csak a két klubnak kell dűlőre jutnia.

Gündogan 2011-ben szerződött a Dortmundhoz, piaci értékét a transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik