Liverpool: Casillas cseréje volt, Klopp kiszemeltje lett – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.02.18. 13:37
Angol sajtóhírek szerint a kapusaival továbbra is elégedetlen Jürgen Klopp szeretné a Liverpoolhoz csábítani a Betis 28 éves labdarúgóját, Antonio Adánt.

Az angolok úgy tudják, Adán szerződésében szerepel fix kivásárlási összeg (7.5 millió euró), a transfermarkt.de ugyanakkor jóval alacsonyabbra (3 millió euró) teszi az értékét. A kapus szerződése 2019 nyaráig érvényes. A Real Madridban nevelkedő Adán éveken át volt Iker Casillas cseréje, az első csapatban ritkán jutott szóhoz. 2013-ban lejárt a szerződése és a Caglarihoz került, ahol csupán fél évet töltött epizodistaként. Két éve az élvonaltól akkor búcsúzó Betishez igazolt, a sevillaiak tavalyi feljutásában viszont döntő érdemeket szerzett.

A Liverpoolban Simon Mignolet számít az első számú kapusnak jelenleg, míg az ősszel még második számú Bogdán Ádám két hibáját követően hátrébb szorult a házi rangsorsban, miután a klub visszarendelte skóciai kölcsönjátékából a walesi Danny Wardot. Klopp soha nem erősítette meg azokat a sajtóhíreket, melyek szerint kapust keresne, de időközben már lehetséges kiszemeltjeként felvetődött Marc-André ter Stegen (Barcelona) és Timo Horn (1. FC Köln) neve is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik