Chelsea: Hazard-nak nincs szándékában távozni – Hiddink

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.19. 18:14
Guus Hiddink, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere szerint nincs arra utaló jel, hogy Eden Hazard elvágyódna a klubtól.

A belga sztár a napokban öntött olajat a távozásával kapcsolatos pletykák tüzére, amikor azt találta mondani, hogy nehéz lenne visszautasítania a Paris Saint-Germaint. Ráadásul a londoni „kékek” épp a francia együttes otthonában léptek pályára másnap a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Hazard ugyanakkor nemrégiben 2020-ig meghosszabbította szerződését a Chelsea-vel, és Hiddink biztos benne, hogy a belga válogatott klasszis marad klubnál.

„Nagyon szeretne maradni, meghosszabbította a szerződését, a családja is boldog itt. Nem volt arra utaló jel a részéről, hogy inkább távozni akar, semmi ilyesmi. Boldog itt” – nyomatékosította Hiddink.A belga sztár a napokban öntött olajat a távozásával kapcsolatos pletykák tüzére, amikor azt találta mondani, hogy nehéz lenne visszautasítania a Paris Saint-Germaint. Ráadásul a londoni „kékek” épp a francia együttes otthonában léptek pályára másnap a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Hazard ugyanakkor nemrégiben 2020-ig meghosszabbította szerződését a Chelsea-vel, és Hiddink biztos benne, hogy a belga válogatott klasszis marad klubnál.

„Nagyon szeretne maradni, meghosszabbította a szerződését, a családja is boldog itt. Nem volt arra utaló jel a részéről, hogy inkább távozni akar, semmi ilyesmi. Boldog itt” – nyomatékosította Hiddink.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik