Chelsea: Diego Costa először beszélt a Mourinho-incidensről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.10. 12:26
Diego Costa, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea csatára a gyenge szezonkezdetről és a José Mourinhóval történt incidenséről beszélt.

Diego Costa 18 mérkőzésen csupán négy gólt szerzett ebben az idényben, a Tottenham ellen 0–0-ra végződő mérkőzésen pedig egy megkülönböztető mezt dobott Mourinho felé, miután a portugál szakember nem cserélte be őt a meccsre.a Tottenham ellen 0–0-ra végződő mérkőzésen pedig egy megkülönböztető mezt dobott Mourinho felé, miután a portugál szakember nem cserélte be őt a meccsre.

„Fejlődnöm kell, mert a szezonkezdetem nem sikerült a legjobban. Sem a játékommal, sem azzal nem vagyok elégedett, hogy hány gólt szereztem – idézi Diego Costát a goal.com. – Tudom, hogy fejlődnöm kell ahhoz, hogy ott lehessek a spanyol válogatottban az Európa-bajnokságon. Keményen kell dolgoznom és megharcolnom a helyemért.”

„A megkülönböztető mezes történet már a múlté. Hibáztam, de a kapcsolatom Mourinhóval kiváló, jól kijövünk egymással. Vannak olyan helyzetek, amelyeket kontrollálnod kell, és ebben a szituációban ez nem sikerült nekem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik