MU: Van Persie távozhat a nyáron, meg is van a helyettese?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.07. 11:13
null
Megszűnt a bizalom, Robin van Persie a szezon végén távozhat az MU-tól (Fotó: Reuters)
Brit lapértesülések szerint Louis van Gaal, a Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere nem ragaszkodik honfitársához, a 31 esztendős Robin van Persie-hez, akitől a klub már a nyáron hajlandó lenne megválni. Helyére a Paris Saint-Germain uruguayi csatára, a 28 éves Edinson Cavani érkezhet.

A Daily Star arról számolt be, hogy Louis van Gaal a szezon végén szeretné eladni Robin van Persie-t, és Ed Woodward, a Manchester United vezérigazgatója már az esetleges érdeklődők felkeresésén dolgozik. A holland támadónak 2016 nyaráig van érvényes szerződése az MU-val, ám korábban elmondta, egyáltalán nem biztos benne, hogy kitölti azt.

Mint ismert, a klub vezetősége 100 millió font „költőpénzt” ad a menedzsernek, amennyiben sikerül bejuttatnia a csapatot a Bajnokok Ligájába. Van Persie helyettesítésére a holland menedzser a Paris Saint-Germain uruguayi gólvágóját, Edinson Cavanit szemelte ki.

Cavani a 2014–2015-ös szezonban 42 mérkőzésen 18 gólt szerzett, ám távozásáról már többször is hallani lehetett a sajtóban, kérői között emlegetik többek között a Juventust és az Arsenalt is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik