Liverpool: két csapat is elvinné Los Angelesből Gerrardot?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 11:52
Angol sajtóhírek szerint a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Celticnél vagy a spanyol Real Sociedadnál futballozhat a nyártól az egyesült államokbeli Los Angeles Galaxyt erősítő Steven Gerrard az MLS holtszezonjában.

Steven Gerrard januárban jelentette be, hogy a szezon végén elhagyja Liverpoolt, és az MLS-ben szereplő LA Galaxyhoz szerződik.Steven Gerrard januárban jelentette be, hogy a szezon végén elhagyja Liverpoolt, és az MLS-ben szereplő LA Galaxyhoz szerződik.

Az egyetlen kérdés már csak az, hol futballozik majd az angol ikon a holtszezon alatt. Az ugyanis egyre biztosabbnak tűnik, hogy a szünetben a Galaxy – a New York City FC-hez szerződő Frank Lampardhoz hasonlóan – kölcsönadja a játékost, hogy a meccsek nélküli hónapokban ne kelljen utalnia Gerrard számlájára.

A Daily Mail beszámolója szerint a leglelkesebb jelentkező az angol kölcsönvételére jelenleg a skót bajnoki tabellát vezető Celtic, amely bár nem tudná kifizetni Gerrard teljes bérét, reméli, így is elcsábíthatja Glasgow-ba a liverpooli legendát.

Az angolok úgy tudják, a Celtic mellett a Real Sociedad is szívesen látná soraiban Gerrardot, ám David Moyes együttesénél is a pénz okozza a gondot.

Állítólag Gerrardnak egyetlen kérése van csupán, ha átmenetileg visszatér az európai futball vérkeringésébe, semmiképp se kelljen Angliában játszania, a Liverpool ellen ugyanis nem akar pályára lépni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik