PL: Mourinho beszólt a sajtónak, Drogbát a Chelsea-nél tartaná

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.05. 20:25
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere péntek esti sajtótájékoztatójában egyöntetűen válaszolt a média kérdéseire, majd amikor kérdőre vonták emiatt, úgy döntött, elrontja az újságírók kedvét.

„Ha nem tetszenek a kérdések, vagy nem érzem őket megfelelőnek, akkor nem igazán veszek részt a párbeszédben, és megpróbálok gyors válaszokat adni. Ez jó módja annak, hogy megöljem a hangulatot” – válaszolt mosolyogva José Mourinho a Chelsea sajtótájékoztatóján a riporterek azon kérdésére, hogy miért ad egyszavas válaszokat a kérdésekre.

A portugál tréner később azért hosszabban is kommentált néhány témát.

„Nem érdekelnek a rekordok, csak a pontok lényegesek – reagált arra, hogy csapata már 23 tétmérkőzés óta veretlen. – A győzelmek, a pontok, és a szezon végén a kupák számítanak.”

„Az edzői tulajdonságaival nem vagyok tisztában, mivel sosem láttam még edzőként – viccelődött, miután Didier Drogba jövőjéről faggatták. – Még mindig nagyon jó játékos, ha a tanácsomat kérné, azt mondanám neki, akkor hagyja abba, amikor ő úgy érzi, ne várjon se rám, sem a klubra a döntésével. Szeretjük őt, és szeretnénk, ha maradna, de neki kell döntenie a jövőjéről. Tudom, hogy a visszavonulása után Roman Abramovics (a Chelsea tulajdonosa – a szerk.) is szeretné őt a klubnál tartani egy olyan területen, ahol hasznos és boldog, de erre majd visszatérünk, amikor Drogba abbahagyta a pályafutását.”

A Chelsea szombaton 13.45 órakor a Newcastle United otthonában lép pályára a Premier League 15. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik