Chelsea: „robbenezett” az egyiptomi, fájdalmas vége lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.29. 17:27
A Chelsea januári igazolása, Mohamed Szalah érkezése óta peremember José Mourinho együttesében, így minden alkalmat ki kell használnia, hogy felhívja magára a menedzser figyelmét. Ez a Shrewsbury Town elleni kedd esti összecsapáson pozitív és negatív értelemben is sikerült.

A 14 millió fontért a Baseltől szerződtetett egyiptomi támadó a 2014–2015-ös szezonban a bajnokságban és a BL-ben három találkozón 21 percet kapott, a Ligakupában viszont a Chelsea mindkét mérkőzésen kezdőként lépett pályára, így kedden a negyedosztályú ellenfél otthonában is.Baseltől szerződtetett egyiptomi támadó a 2014–2015-ös szezonban a bajnokságban és a BL-ben három találkozón 21 percet kapott, a Ligakupában viszont a Chelsea mindkét mérkőzésen kezdőként lépett pályára, így kedden a negyedosztályú ellenfél otthonában is.

A 2–1-es sikerhez gólpasszal járult hozzá (Drogbát szolgálta ki a 48. percben), de egy kínos megmozdulása is volt: Arjen Robben védjegyévé váló mozdulatsort idézve, az oldalvonal közeléből befelé cselezve próbált lövéshez jutni. Az első fele sikerült is, de a labda a lendítést követően csúnyán lecsúszott a lábáról. Bedobás és egy fájdalmas esés lett a kísérlet vége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik