MU: Van Gaalt ma bejelenthetik, Van Persie lehet a kapitánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 11:24
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United várhatóan hétfőn nevezi ki labdarúgócsapatának új menedzserét, Louis van Gaalt. A holland szakember minden bizonnyal honfitársát, Robin van Persie-t tervezi a csapat kapitányának ősztől.

A Hollandia–Ecuador barátságos mérkőzésen (1–1) Robin van Persie szerezte a csapat egyenlítő gólját. A jelenleg hazája szövetségi kapitányaként dolgozó Van Gaal ezután arra utalt, hogy honfitársa lehet az új csapatkapitány (a mostani „csk”, Nemanja Vidics ugyanis távozik az olasz Interhez), amikor „fantasztikus vezéregyéniségnek” nevezte a csatárt.távozik az olasz Interhez), amikor „fantasztikus vezéregyéniségnek” nevezte a csatárt.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Manchester United megvárja a szezon végét azzal, hogy bejelentse Van Gaal érkezését, mint új menedzser, aki három évre ír alá. Az Old Traffordon szeretnék, ha hétfőn véget érnének a találgatások, és lezárnák az új menedzserrel kapcsolatos kérdéseket.

A holland válogatott hétfőn pihenőnapot kapott, mielőtt kedden Portugáliába utazik edzőtáborba, ezért lenne ideális a hétfői időpont a bejelentésre. Angol sajtóértesülések szerint Van Gaal nyugodtan kezeli a jelenlegi helyzetet, mivel teljesen biztos benne, hogy övé lesz a munka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik