MU: Giggs gondolkodik a folytatáson, RvP visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.02. 15:29
Egyre több és konkrétabb információ érkezik arról, hogy Louis van Gaal a nyáron átveszi a Manchester United labdarúgócsapatának vezetését. Az ideiglenes menedzsernek, Ryan Giggsnek így el kell döntenie, hogy folytatja-e játékos-pályafutását.

Bár több játékos is azt mondta, hogy szeretné, ha Giggs maradna az állandó főnök, de a klubnál tapasztaltabb vezetőt keresnek, és ezzel tisztában van a walesi is.

„Semmi nem változott, csak a szezon végééig tart a megbízatásom – mondta Giggs. – Majd az idényt követően tárgyalunk, most a hátralévő mérkőzésekre szeretnék koncentrálni, aztán pedig időt kell hagynom magamnak, mert sok mindent végig kell gondolnom. Például, hogy akarok-e tovább futballozni.”

Korábban megírtuk, hogy Wayne Rooney valószínűleg kihagyja a Sunderland elleni bajnokit, Robin van Persie azonban elkezdte az edzéseket a héten, és arra is megvan az esély, hogy a hétvégén pályára lép. Ryan Giggs a saját játékáról is szót ejtett, elmondta, hogy fitten tartotta magát, de a „srácok jó állapotban vannak”, tehát valószínűleg szombaton is öltönyben jelenik meg a menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik