Chelsea: a klub Rooneyra vágyik, Mourinho Drogbával meccselne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.12. 22:52
Az első helyen jutott tovább az E-csoportból a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe az angol Chelsea, amelynek edzője, José Mourinho szerint Didier Drogba igazán megérdemelné, hogy a Galatát összesorsolják volt klubjával. Az angol sajtó eközben Wayne Rooney nyári megszerzését sejteti.

„Megérdemelné, hogy visszajöjjön ide – utalt a Galatasaray mostani, a Chelsea egykori légiósára, Didier Drogbára José Mourinho, akivel a BL-nyolcaddöntőben rivalizálhat. – Megérdemelné azt a fogadtatást, amit én kaptam az Hull City elleni első meccsen, csak ő kétszer-háromszor többre, jobbra számíthat. Nagyszerű érzés volt, amit neki is át kell élnie. Bár a Galata nehéz, nagyon nehéz ellenfél lenne, de szeretném, ha Didier visszatérne, és átélhetné azt, ami nekem is megadatott. A tizenhat között ellenfelünk lehet az orosz és a görög bajnok, egy német klub, jelesül a Leverkusen, amely mindig nehéz ellenfél. Vagy ott van a török bajnok Didier királlyal, és a Milan, amely ugye a Milan. Egymaga hétszeres BEK/BL-győztes... A kieséses szakaszban megnő a taktikai felkészítés és a lelki ráhangolás szerepe, borzasztóan nehéz feladat, és az, hogy a visszavágót játszhatod otthon, nem jelent semmit."José Mourinho, akivel a BL-nyolcaddöntőben rivalizálhat. – Megérdemelné azt a fogadtatást, amit én kaptam az Hull City elleni első meccsen, csak ő kétszer-háromszor többre, jobbra számíthat. Nagyszerű érzés volt, amit neki is át kell élnie. Bár a Galata nehéz, nagyon nehéz ellenfél lenne, de szeretném, ha Didier visszatérne, és átélhetné azt, ami nekem is megadatott. A tizenhat között ellenfelünk lehet az orosz és a görög bajnok, egy német klub, jelesül a Leverkusen, amely mindig nehéz ellenfél. Vagy ott van a török bajnok Didier királlyal, és a Milan, amely ugye a Milan. Egymaga hétszeres BEK/BL-győztes... A kieséses szakaszban megnő a taktikai felkészítés és a lelki ráhangolás szerepe, borzasztóan nehéz feladat, és az, hogy a visszavágót játszhatod otthon, nem jelent semmit."

Az angol sajtó eközben továbbgondolta azt a tegnapi hírt, miszerint Wayne Rooney továbbra sem hosszabbította meg 2015-ben lejáró szerződését a Manchester Uniteddel. Arról már korábban lehetett hallani, hogy pénzes kérőkben nincs hiány, ezek közé tartozik a Chelsea is. Az angol sajtó szerint Rooney esetében a legvalószínűbb az, hogy a londoniak folytatja pályafutását – készült montázs is, amelyben a támadó fejét egy Chelsea-játékos testére vágták rá –, a nyáron igazolhat át.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik