Arsenal: hivatalos eljárás indult a mutogató Wilshere ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.17. 17:25
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) eljárást indított Jack Wilshere ellen. A szervezet hivatalos közleménye szerint az Arsenal középpályása inzultáló/támadó gesztust tett a Manchester City elleni szombati, idegenbeli (6–3) bajnokin.

Mint arról beszámoltunk, Wilshere középső ujját felfelé tartva „üzent” a Manchester City szurkolóinak az Arsenal súlyos idegenbeli vereségét hozó meccsen. A játékvezető nem vette észre a „bemutatást”, ám a televíziós felvételeken az FA ellenőrei kiszúrták, így eljárás indult a londoniak középpályása ellen. Mint arról beszámoltunk, Wilshere középső ujját felfelé tartva „üzent” a Manchester City szurkolóinak az Arsenal súlyos idegenbeli vereségét hozó meccsen. A játékvezető nem vette észre a „bemutatást”, ám a televíziós felvételeken az FA ellenőrei kiszúrták, így eljárás indult a londoniak középpályása ellen.

Wilshere-nek december 18-án 19 óráig kell felelnie a vádakra.

Luis Suáreznek még 2011-ben volt egy hasonló bemutatós esete, az uruguayi akkor egymeccses eltiltást és 20 ezer fontos pénzbüntetést kapott. Ha Wilshere-t is egy mérkőzésre tiltják el, akkor a válogatott középpályás a Chelsea elleni fővárosi derbit hagyná ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik