Chelsea: Torres szerint túlreagálták a rossz időszakát

Vágólapra másolva!
2013.10.11. 11:15
A Chelsea labdarúgócsapatának spanyol csatára, Fernando Torres egy interjúban elmondta, tisztában van vele, hogy a brit rekordot jelentő ötvenmilliós átigazolási díjáért cserébe többet várnak tőle, ugyanakkor úgy érzi, a közvélemény eddig túlságosan is negatívan reagált a játékára.

„Mindent túlreagáltak – nyilatkozta Fernando Torres a Chelsea Tv-nek. – Azt is, amikor kihagytam egy-egy helyzetet vagy kapufát lőttem, esetleg kiállítottak."

„Az előző egy jó szezon volt, számos gólt szereztem tétmeccseken (23-at) és trófeákért harcoltunk, de ha az embereket megkérdezzük, akkor azt mondják, sokkal jobb is lehettem volna. Úgy érzem, ha jó dolgok történnek velem, akkor arra csak legyintenek, ám ha rosszak, akkor mindent azonnal nagyon negatívan látnak" – panaszkodott a csatár.

„Az emberek, amikor meglátnak, rögtön arra gondolnak, hogy sokkal jobban is futballozhatnék. Ez igaz is. Azért várnak tőlem többet, mert az értem kifizetett összeget nézik, ami egy játékos múltbeli értékét mutatja. Ezért meg kell mutatnom, hogy még mindig érek annyit, vagy akár többet is. Tisztában vagyok vele, hogy sok dolgom van még ennél a klubnál, meg kell hálálnom a tulajdonos bizalmát. Ugyanakkor erre még elég időm van, hiszen öt és fél éves szerződést kötöttem a klubbal, és biztos vagyok benne, hogy a jövő az eddigieknél csak jobb lehet" – fogalmazott a jelenleg térdsérüléssel bajlódó 29 éves Torres, aki 2011 januárjában igazolt 50 millió fontért a Liverpooltól a Chelsea-hez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik