MU: Mindenki azt szeretné, ha Rooney maradna - Van Persie

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.11. 14:01
A Manchester United holland csatára, Robin van Persie a The Sunnak elárulta, azt szeretné, ha Wayne Rooney az előttük álló szezonban is a klubnál maradna. Rooney sérülés miatt kihagyja a vasárnapi Community Shieldet, az angol Szuperkupának megfelelő találkozót, amelyen a bajnok MU az FA-kupa-győztes Wigan ellen lép pályára.

A Chelsea-vel már több alkalommal hírbe hozott Rooney, aki a héten a tartalékokkal edzett, az elmúlt hetekben többször is jelezte, nincs ínyére a másodhegedűs szerep Robin van Persie helyetteseként. A holland azonban ragaszkodik az elvágyódó csatárhoz, valamint egy eddig féltve őrzött titkot is elárult. A Chelsea-vel már több alkalommal hírbe hozott Rooney, aki a héten a tartalékokkal edzett, az elmúlt hetekben többször is jelezte, nincs ínyére a másodhegedűs szerep Robin van Persie helyetteseként. A holland azonban ragaszkodik az elvágyódó csatárhoz, valamint egy eddig féltve őrzött titkot is elárult.

„Mindenki azt szeretné, ha Rooney a klubnál maradna, és a lelke mélyén szerintem ő is így érez – mondta Van Persie az angol lapnak. – Rooney volt az egyik fő ok, amiért kétezer-tizenkettő nyarán a Manchester Unitedhoz igazoltam, így remélem, marad, és tovább futballozhatunk egy csapatban. Ő nemcsak egy gólerős támadó, de az egész pályát felszántja, ha kell. Gyűlöl veszíteni, ezért fordulhat elő, hogy az egyik pillanatban még az ellenfél kapujánál veszélyeztet, a következőben pedig a saját tizenhatosánál szerel. Bármelyik klubnak hatalmas hasznára válna, de remélem, a maradás mellett dönt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik