MU: Evra szerint üzenni akarnak a Real Madrid legyőzésével

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 13:30
Patrice Evra, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United védője a Daily Mirrornak elmondta, felkészültek a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre, és mindent meg fognak tenni a spanyolok felülmúlásáért, mert ezzel a tavalyi rossz szereplés után sikerülhet visszaállítani a „vörös ördögök" hírnevét.

„A Real Madrid legyőzése bármelyik csapatnak hatalmas lökést adhat. Ha sikerülne nyernünk, az hatalmas eredmény lenne. Régóta vártam már egy ilyen megmérettetésre" – mondta Evra a Daily Mirrornak.

A Bajnokok Ligája tavalyi, 2011–2012-es kiírásában a manchesteri együttes csoportja harmadik helyén végzett a Benfica és a Basel mögött, így nem jutott be a legjobb tizenhat közé.

„Ne felejtsük el a tavalyi kiesésünket a BL-ből, nem csoda, hogy sokak fejében negatív kép él rólunk Európában, ezen változtatunk kell. Bizonyítani akarunk magunknak és a szurkolóknak is, hatalmas csalódás lenne az újabb kiesésünk" – tette hozzá a védő.

A „vörös ördögök" vasárnap az Evertont fogadják a bajnokságban, majd jövő hét szerdán a Real Madrid ellen játszanak idegenben a a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

„Nagyon nehéz hónap elé nézünk, azonban az ilyen időszakokban kell megmutatnunk, hogy a United a legjobb klubok egyike a világon. Mérkőzésről mérkőzésre haladunk, nem akarjuk megismételni a tavalyi kiábrándító szereplésünket. Nem lesz könnyű, de ez lehet a mi időnk" – zárta az interjút Evra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik