MU: Evra szerint C. Ronaldo jobb, mint Messi

Vágólapra másolva!
2012.12.22. 10:08
A Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának védője, Patrice Evra szerint korábbi csapattársa, egyben leendő BL-ellenfele, Cristiano Ronaldo jobb játékos, mint a Barcelonát erősítő Lionel Messi.

„Ha ismét meg szeretné nyerni az Aranylabdát, akkor haza kell igazolnia Manchesterbe – nyilatkozta Evra klubja hivatalos televíziós csatornájának. – Már többször felvettem vele a kapcsolatot. Még mindig szereti a Manchester Unitedet. Hiányzik neki a város, mert ez az otthona. Hihetetlen dolgokat vitt véghez a Real Madriddal, de nem kapja meg a kellő tiszteletet. Amikor nálunk játszott, akkor a játékostársaktól, a szurkolóktól és a menedzsertől is rengeteg szeretetet kapott."

A 31 esztendős védő hozzátette, a portugál válogatott támadó jobb futballista, mint a Barcelonában szereplő Lionel Messi.

„Ronaldo hihetetlen játékos, a legjobb a világon. Jobb, mint Messi, és ezt nem azért mondom, mert a barátom és a csapattársam volt. Messi is hihetetlen, de mellette ott van Xavi és Iniesta, míg Ronaldo magának teremti meg a lehetőségeket, és szerez gólokat" – vélekedett a francia válogatott labdarúgó, aki reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Ronaldo épp vele szemben kap lehetőséget a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében rendezendő Real Madrid–Manchester United találkozókon.

„Remélem, az én oldalamon fog játszani. Ismerjük egymást az edzésekről, tudja, milyen kemény védő vagyok. Tudom, hogyan kell megállítani, de azzal is tisztában vagyok, hogy ő jelentheti a különbséget a két csapat között. Ugyanakkor érzelmileg igazán nehéz párharc vár rá" – zárta mondandóját Evra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik