MU: Van Persie jelentheti a különbséget - Ferguson

Vágólapra másolva!
2012.10.27. 13:47
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a The Mirrornak adott nyilatkozatában elmondta, Robin van Persie jelentheti a különbséget a trófeákért folytatott versenyfutásban. A nyáron 24 millió fontért szerződtetett támadó eleddig nyolc gólt és három gólpasszt jegyzett a „vörös ördögök” színeiben.

„Robin időről időre egyre jobb teljesítményt nyújt – vélekedett Ferguson. – A Stoke City és a Braga ellen is lenyűgözően mozgott. A Stoke ellen szenzációs gólpasszt adott Rooneynak. Zseniálisan adta be a labdát az utolsó védő és a kapus közé. Az ilyen típusú beíveléseket gyűlölik a hátvédek. Azért vettük meg, hogy ő jelentse a különbséget a mérkőzéseken.”

„Amikor megtudtuk, hogy Robin nem hosszabbít az Arsenallal, nagyon szerettük volna megszerezni és végül sikerrel jártunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy a sorainkban tudhatjuk. Robin egy igazi profi, remekül végzi a dolgát az edzéseken, és ez a mérkőzéseken is meglátszik” – folytatta a rutinos szakember.

Van Persie érkezésével sokáig úgy tűnt, Javier Hernández ideje lejárt az MU-nál, ám a mexikói támadó két góljával döntő érdemeket szerzett a Braga feletti, Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen aratott (3–2) győzelem alkalmával.

„A Danny Welbeck, Chicharito, Van Persie, Rooney támadósorunk fantasztikus lehetőségeket nyújt számunkra. Úgy érzem, egészséges rivalizálás folyik köztük” – tette hozzá Ferguson.

A Manchester United vasárnap a Chelsea otthonában lép pályára a Premier League 9. fordulójának rangadóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik