Kétszer is talpra álltak Geráék, másodszor a hosszabbításban fordítottak

Vágólapra másolva!
2008.03.29. 19:40
A West Bromwich Albion fordulatos mérkőzésen kérszer is talpra állt a Colchester ellen. Tímár Krisztián bő húsz percet, Laczkó Zsolt egy hosszabbításnyi időt kapott. A többiek nem jutottak játéklehetőséghez.
Gera Zoltánék óriásit küzdöttek, és fordítottak, így joggal ünnepeltethették magukat
Foró: Reuters (archív)
Gera Zoltánék óriásit küzdöttek, és fordítottak, így joggal ünnepeltethették magukat
Gera Zoltánék óriásit küzdöttek, és fordítottak, így joggal ünnepeltethették magukat
Foró: Reuters (archív)
Gera Zoltánék óriásit küzdöttek, és fordítottak, így joggal ünnepeltethették magukat

Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion az utolsó helyezett Colchester United-et fogadta. A vendégek bő negyedóra után két gólos vezetésre tettek szert. Chris Coyne a 14., Medy Elito a 17. percben volt eredményes. A hazaiak azonban még az első félidőben fordítottak Kevin Phillips és Chris Brunt találatával.

Az utolsó negyedórába lépve Kevin Lisbie újra a vendégeknek szerzett vezetést, és úgy tűnt, ez így is marad. A hosszabbításban előbb James Morrison, majd Roman Bednar is a West Bromnak szerzett gólt, így a birminghamiek nyertek 4-3-ra.

Gera Zoltán végigjátszotta a találkozót, Balogh Béla a vendégeknél nem kapott lehetőséget.

A Leicester City 1-0-ra verte a Scunthorpe-ot. A hazaiaknál Bori Gábor nem kapott lehetőséget, Laczkó Zsolt a hosszabbításban állt be.

A Buzsáky Ákos nélkül felálló Queens Park Rangers - a válogatott középpályás a hétközi válogatott mérkőzés után még Magyarországon tartozkódik - nem bírt idegenben az Ipswich Townnal, a vége gólnélküli döntetlen.

A Plymouth csapatából Halmosi Péter sérülés miatt hiányzott, és a hét közben a válogatottban bemutatkozó Tímár Krisztián is csak a cserepadra fért oda, és a 67. percben szállt be a játékba.

Király Gábor csapata, a Burnley a Ferenczi István nélkül kiálló Barnsley-t fogadta, és nyert 2-1-re. Mindkét magyar játékos a padon ülte végig az összecsapást.

A Preston North End - Priskin Tamás végig a padon ült - 3-1-re verte a kedden még Budapesten "gálázó" Sheffield Unitedet.

A ligaelső Bristol City 2-1-es hazai sikere után a Norwich ellen, őrzi előnyét a táblázat élén. Vaskó Tamás nem szerepelt a hazaiaknál.

Az angol másodosztály második, feljutó helyén a Stoke City áll, amely 1-1-et ért el a Sheffield Wednesday vendégeként.

LEAGUE CHAMPIONSHIP

42. FORDULÓ
Coventry City-Plymouth 3-1
Crystal Palace-Blackpool 0-0
Hull City-Warford 3-0
Ipswich Town-Queens Park Rangers 0-0
Leicester City-Sunthorpe 1-0
Preston North End-Sheffield United 3-1
Bristol City-Norwich City 2-1
Sheffiel Wednesday-Stoke City 1-1
West Bromwich-Colchester 4-3
Cardiff City-Southampton 1-0
Burnley-Barnsley 2-1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik