Ferguson szerint nincs szükség nagybevásárlásra a januári időszakban

Vágólapra másolva!
2007.12.03. 15:10
Sir Alex Ferguson, az angol élvonalban szereplő Manchester United vezetőedzője leszögezte: csapatát elég erősnek tartja, s nem akar nagybevásárlást tartani a téli átigazolási időszakban. A skót mester a manchesteri klub hivatalos magazinjának, az Inside Unitednek nyilatkozott.
Sir Alex Fergusonnak nem kell új játékos
Sir Alex Fergusonnak nem kell új játékos
Sir Alex Fergusonnak nem kell új játékos
Sir Alex Fergusonnak nem kell új játékos

Szavazás

Ki lesz a bajnok 2008-ban a Premier League-ben?

Írja be az itt látható számot!
"Úgy érzem elég jó a csapatunk" - nyilatkozta Sir Alex Ferguson, miután arról kérdezték, hogy mely játékosokkal kívánja megerősíteni a Manchester United keretét a januári átigazolási időszakban.

Ferguson azután sietett tisztázni elképzeléseit, miután az utóbbi hetekben több átigazolási pletyka is felütötte fejét a szigetországi médiában. Az angol lapok leginkább Dimitar Berbatovot és Nicolas Anelkát házasították a címvédő együttessel.

"Azt kell mondjam, nem szoktunk mindig nagybevásárlást tartani januárban" - értékelt a skót mester, aki szerint a keret jelenleg is elég erős, ahhoz, hogy komolyabb címekért harcoljon.

Ferguson elismeri, hogy van egy két nyári igazolás a csapatban, aki még nem teljesen tudta felvenni a Premier League, és a gárda játékának ritmusát. Sir Alex azonban türelmes, és emlékeztet mindenkit arra, hogy Nemanja Vidicsnek és Patrice Evrának is időre volt szüksége a beilleszkedéshez.

A skót mester emellett bízik abban, hogy Paul Scholes, Park Ji-sung, Ben Foster és Mikael Silvestre visszatérésével tovább bővülhet a csapat taktikai repertoárja.

"Talán a baloldali hátsó alakzatunkban van némi hiány, miután Gabriel Heinze távozott, ám a csapat többi részével minden rendben" - zárta mondandóját Ferguson.

A Manchester jelen pillanatban a bajnokság negyedik helyén áll, hat ponttal lemaradva a listavezető Arsenal mögött. A "vörös ördögök" azonban hétfőn felzárkózhatnak a londoniak mögé: a Ferguson-tanítványok este 9-kor a Fulhamet fogadják az Old Traffordon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik