Emile Heskey visszatért a válogatottba, majd bajnokin lábát törte

Vágólapra másolva!
2007.09.17. 20:45
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Wigan Athletic csatára, Emile Heskey lábát meg kell műteni, miután a játékos lábtörést szenvedett csapata Fulham elleni angol bajnokiján. A válogatottba nemrég visszatérő futballistának akár hat hetet is ki kell hagynia.
Emile Heskey szerencstlenül járt a Fulham ellen
Emile Heskey szerencstlenül járt a Fulham ellen
Emile Heskey szerencstlenül járt a Fulham ellen
Emile Heskey szerencstlenül járt a Fulham ellen
Heskey sikeresen tért vissza az angol válogatottjába a múlt heti Eb-selejtezőkön. Heskey egykori liverpooli csapattársával, Michael Owennel alkotta a szigetországi nemzeti alakulat csatársorát Izrael és Oroszország ellen.

Steve McClaren csapata megnyerte, Heskey pedig sérülés nélkül túlélte mindkét találkozót - a bajnokságban azonban már nem volt szerencséje.

"Emile-nek egy operáción kell átesnie, ahol egy csavart helyezünk a lábába" - nyilatkozta Alan Tomlinson, a Wigan fizioterapeutája.

"Mindenki szeretné tudni, hogy mikor lesz ismét elég erős Emile ahhoz, hogy játszon, de legfontosabb dolog, hogy teljesen felépüljön és a lába megfelelően meggyógyuljon."

A napvilágot látott információk szerint könnyen elképzelhető, hogy a játékosnak akár hat hetet is ki kell hagynia, így pedig nem biztos, hogy ott lehet a válogatott októberi mérkőzésein.

Az angolok Észtországgal és Oroszországgal találkoznak az Európa-bajnoki selejtezőkön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik