Letartóztatták és kihallgatták a május elsején csapattársát verő Bartont

Vágólapra másolva!
2007.05.16. 09:51
A helyi rendőrség letartóztatta Joey Bartont, aki május 1-jén a Manchester City edzésén megtámadta csapattársát, Ousmane Dabót, aki a verekedés során súlyos szemsérülést szenvedett. Az angol válogatottnál is számításba vett középpályást már ki is hallgatták, ezután óvadék ellenében hazamehetett.
Joey Barton az ellenfeleket sem kíméli
Joey Barton az ellenfeleket sem kíméli
Joey Barton az ellenfeleket sem kíméli
Joey Barton az ellenfeleket sem kíméli

Barton ellen testi sértés a vád, s a nyomozás természetesen tovább folytatódik.

Dabót kórházban kellett kezelni csapattársa ütései nyomán, szemproblémája mellett orrán és ajkán is megsérült. A 30 éves futballista szerint klubtársa orvul, hátulról támadta meg a carringtoni edzőközpontban.

Barton manchesteri jövőjét valószínűleg megpecsételte legutóbbi botránya, hiszen már nem először fordult elő, hogy nem tudta magát megfékezni durva tette előtt. A heves vérmérsékletű középpályást a klubvezetőség azonnal száműzte a keretből, így az utolsó fordulókban már nem is léphetett pályára csapatában.

Azóta 5 millió fontban állapították meg Barton kivásárlási árát, de nagy kérdés, hogy lesz-e olyan klub, amelyik ennyit fizet a botrányhősért.

Joey Barton 2004-ben a klub karácsonyi partiján Jamie Tandy arcának egy égő cigarettát nyomott, miután részegen összeszólalkoztak. Akkor hatheti fizetés-elvonással büntették a City vezetői a középpályást, aki idén márciusban megvert egy taxisofőrt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik