Hilarióra a mezőnyben számíthat Mourinho az FA-kupa döntőjében

Vágólapra másolva!
2007.05.15. 14:31
Érdekes újítással próbálja meglepni a Manchester Unitedet az FA-kupa döntőjében José Mourinho. Igaz, a Chelsea menedzsere a rengeteg sérült miatt kényszerpályán mozog, ezért lehet, hogy az eredetileg kapus Hilariót mezőnyjátékosként dobja be.
Hilario ezúttal a mezőnyben kaphat lehetőséget
Hilario ezúttal a mezőnyben kaphat lehetőséget
Hilario ezúttal a mezőnyben kaphat lehetőséget
Hilario ezúttal a mezőnyben kaphat lehetőséget

Az angol labdarúgó-bajnokság 2006/07-es idényének vége van, a Manchester United már korábban bebiztosította első helyét a Chelsea előtt. A dobogó első két helyén végző csapatra azonban még vár egy „randevú”, nevezetesen az FA-kupa döntője.

José Mourinhónak a sérülések miatt rendkívül szűkös a kerete a kupadöntőre, elmondása szerint mindössze 15 játékosra számíthat, de ebbe már beleszámolta Ashley Cole-t is, akinek azért igencsak kétséges a játéka.

Michael Ballack, Andrij Sevcsenko, Ricardo Carvalho és Arjen Robben már néhány hete a sérültlistán található, a Manchester United elleni bajnokin kidőlt a fiatal Scott Sinclair, és az Everton elleni utolsó bajnokin John Obi Mikel is combsérülést szenvedett.

„Amennyiben Ash (Ashley Cole) egészséges, akkor tizenöten vagyunk” – mondta Mourinho a Chelsea Tv-nek. – „Egy ilyen meccsen pedig legalább 16 emberre szükségem van. A kispadra leülhet Hilario, aki nem játszik rosszul csatárként, lehetőséget is kaphat.”

A Mourinhóhoz hasonlóan portugál Hilario júliusban került Londonba, és 18 mérkőzésen kapott lehetőséget október és január között, igaz, akkor a szakvezető nem számított a súlyos sérülést szenvedő kapusára, Petr Cechre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik